Nihil napisał/a:
Parodia reklamy... Ładna mi parodia, myślę ze to raczej przeróbka, bo parodia powinna być śmieszna.
Parodia jest szczególnie wyrazistą formą stylizacji, która może łączyć się z różnymi gatunkami literackimi, w szczególny sposób z epigramatem, posługując się często jego językiem, zwłaszcza w finalnych puentach. Istotą parodii jest obraz dzieła, stylu, itp. o charakterze komicznym.
Jednak niekoniecznie jest to typowy komizm wyrażany głośnym śmiechem; istniejące w parodii różne rodzaje humoru, ironii, wywoływać mogą śmiech bardziej subtelny.
Źródło: pl.wikipedia.org/wiki/Parodia
Do szkoły matoły, a jak chcesz porechotać to idź pooglądaj "śmieszne filmiki na jutube", gimbusku.
Cytat:
Po drugie. Zrobiona przy współpracy. Jakiej kurwa współpracy? To zwykłe tłumaczenie paroletniej reklamy.
W przeciwieństwie do Ciebie, mam informacje z pierwszej ręki że była jednak to współpraca. Następnym razem matole, jebnij się 3 razy w czaszkę zanim zaczniesz coś komentować, nie mając grama wiedzy na temat.
Cytat:
Ta informacja jest dosyć stara. Nie wiem jak oni się teraz trzymają, ale to nie jest świeży news, tylko odgrzewany kotlet.
Wg. mnie ta "informacja" jest chujowa. Bo ani nic nowego, a treść taka dosyć jak reklama Buraka, bo tłumaczył.
Stara, lecz nadal aktualna bo najwidoczniej słabą się mają.
Wg. mnie ten Twój "komentarz" jest chujowy. Bo ani nic mądrego, a treść taka dosyć jak reklama pierdolca, bo hejetuję - nie mając elementarnej wiedzy na temat.