guan0 napisał/a:
@Łukasz
A Ty pewnie nie masz nic innego w domu do roboty jak wyszukiwanie informacji na google i uświadamianie innych użytkowników jak mało to oni wiedzą a jak zajebiście dużo wiesz Ty.
Głodnemu chleb na myśłi. Chyba ty nie masz nic do roboty...
guan0 napisał/a:
Może powiesz mi dlaczego w Top Gearze (serii TV) nie pojawiają się recenzje samochodów tej marki? A nie, przepraszam, raz się pojawiła (przez 15 sezonów).
Jeżeli dla Ciebie TopGear jest wyrocznią to jesteś co najmniej debilem. Nie zauważyłeś, że ten program promuje marki brytyjskie?
guan0 napisał/a:
Hyundai to chujowa marka i tyle, samochody są brzydkie, nieciekawe i jedyną ich zaletą jest to, że są relatywnie tanie.
Ja wiem, że dla Ciebie najlepszym samochodem na świeice jest twój golf. Ja mam na to wyjebane. Na rynku Amerykańskim ta marka jest więcej niż doceniona i aktualnie konkuruje z Mercedesem i BMW modelami takimi jak Genesis i Equus. Wcale nie chodzi tu tylko i wyłączniej o to co w google wyczytałem bo to mam w dupie ale raczej o osobiste doświdaczenia. Hyundai tworzy jedne z najmniej awaryjnych aut na świecie. Nie bez powodu otrzymał tyle nagród na rynku Amerykańskim, głównie ze względu na bezawaryjność właśnie.
Ja wiem, że dla Twojej małej mózgownicy ciężko jest pojąć to, że rynek motoryzacyjny się zmienia i aktualnie część marek opiera się na stereotypach, które nie mają nic wspólnego z reczywistością ale tak właśnie jest. Marki, które kiedyś były cenione za bezawaryjność niekoniecznie nadal z tego słyną.
PS Może Ty możes zsobie całymi dniami na google przesiadywać - ja mam do wykonania projekty o zdecydowanie większym priorytecie.