18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Parodia Top Gear
Markoz87 • 2010-09-01, 17:46
Parodia znanego wszystkim programu motoryzacyjnego TopGear, wykonana przez Hyundai.

Wg mnie idealnie przedstawili prowadzących

Fornicate
Under
Command of the
King
Zgłoś
miedziak 2010-09-01, 17:52 2
Ale do dupy, spierdalaj z tym na wykop.
Zgłoś
ttt666 2010-09-01, 18:06
rece opadaja powedzial kadlubek
Zgłoś
guan0 2010-09-02, 19:26 1
Hyundai to tak chujowa marka, że Top Gear nawet nie bierze jej pod uwagę
Zgłoś
Dannyk 2010-09-03, 20:21
Czy Wy musicie każdą nową pierdołę wrzucić na Sadistic, którą znajdziecie w internecie? Jak chcecie to ja Wam postawie te wirtualne piwa, japierdole.
Zgłoś
�................z 2010-09-03, 21:10 2
guan0 napisał/a:

Hyundai to tak chujowa marka, że Top Gear nawet nie bierze jej pod uwagę

Ta "chujowa" marka to najszybciej rozwijająca się marka na rynku motoryzacyjnym, aktualnie piąty producent samochodów na świecie. Ma liczne osiągnięcia a na rynku Amerykańskim jest bardzo lubiana. Genesis został samochodem roku 2009 w Ameryce Północnej. Sonata któregoś razu została uznana za najlepsze auto w swojej klasie...

Ale zapomniałem, że jesteśmy w ciemnogrodzie - tu nie ma nic lepszego niż wieśWagon a o Genesisie to pewnie nawet nie słyszałeś bo najlepsze auta tej marki nie trafiają na tak zacofany rynek.
Zgłoś
grauper 2010-09-03, 23:05
Nutka na końcu to pendulum
( jak by kto pytał P)
Zgłoś
guan0 2010-09-04, 15:13 1
@Łukasz
A Ty pewnie nie masz nic innego w domu do roboty jak wyszukiwanie informacji na google i uświadamianie innych użytkowników jak mało to oni wiedzą a jak zajebiście dużo wiesz Ty. Może powiesz mi dlaczego w Top Gearze (serii TV) nie pojawiają się recenzje samochodów tej marki? A nie, przepraszam, raz się pojawiła (przez 15 sezonów). Hyundai to chujowa marka i tyle, samochody są brzydkie, nieciekawe i jedyną ich zaletą jest to, że są relatywnie tanie.
Zgłoś
�................z 2010-09-05, 0:18 1
guan0 napisał/a:

@Łukasz
A Ty pewnie nie masz nic innego w domu do roboty jak wyszukiwanie informacji na google i uświadamianie innych użytkowników jak mało to oni wiedzą a jak zajebiście dużo wiesz Ty.

Głodnemu chleb na myśłi. Chyba ty nie masz nic do roboty...
guan0 napisał/a:

Może powiesz mi dlaczego w Top Gearze (serii TV) nie pojawiają się recenzje samochodów tej marki? A nie, przepraszam, raz się pojawiła (przez 15 sezonów).

Jeżeli dla Ciebie TopGear jest wyrocznią to jesteś co najmniej debilem. Nie zauważyłeś, że ten program promuje marki brytyjskie?

guan0 napisał/a:

Hyundai to chujowa marka i tyle, samochody są brzydkie, nieciekawe i jedyną ich zaletą jest to, że są relatywnie tanie.

Ja wiem, że dla Ciebie najlepszym samochodem na świeice jest twój golf. Ja mam na to wyjebane. Na rynku Amerykańskim ta marka jest więcej niż doceniona i aktualnie konkuruje z Mercedesem i BMW modelami takimi jak Genesis i Equus. Wcale nie chodzi tu tylko i wyłączniej o to co w google wyczytałem bo to mam w dupie ale raczej o osobiste doświdaczenia. Hyundai tworzy jedne z najmniej awaryjnych aut na świecie. Nie bez powodu otrzymał tyle nagród na rynku Amerykańskim, głównie ze względu na bezawaryjność właśnie.
Ja wiem, że dla Twojej małej mózgownicy ciężko jest pojąć to, że rynek motoryzacyjny się zmienia i aktualnie część marek opiera się na stereotypach, które nie mają nic wspólnego z reczywistością ale tak właśnie jest. Marki, które kiedyś były cenione za bezawaryjność niekoniecznie nadal z tego słyną.

PS Może Ty możes zsobie całymi dniami na google przesiadywać - ja mam do wykonania projekty o zdecydowanie większym priorytecie.
Zgłoś
guan0 2010-09-05, 14:47 1
@up
I co? Jaja Ci od tego urosły?

a i jeszcze trzy sprawy:
1. jestem debilem
2. Top Gear jest dla mnie wyrocznią
3. Hyundai to chujowa marka

i zapomniałem o jeszcze jednej, ważnej rzeczy:
Hyundai to chujowa marka!
Zgłoś
�................z 2010-09-05, 16:21
guan, nie gorączkuj się tak bo Ci żyłka pęknie A tak BTW - jakie masz doświadczenia z autami tej marki "ekspercie"?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów