📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
E koledzy moment moment co tak mało tek wódki? Flaszka pełna jest a mi nalali zdziebelko
Byl tu filmik z ruskim psem pijacym wodke xd teraz brazylia ciekawe ktory kraj tera bedzie
Nie każdy bohater nosi pelerynę! Psina ma za krótki nos do wciągania więc jej polał.
Tylko ja czekałem aż go pies ujebie?....
Kiedyś chomika poczęstowałem, biegał i skakał jak świr
Chiasm napisał/a:
Kiedyś chomika poczęstowałem, biegał i skakał jak świr
mój chomik to prawdziwy kozak był nie będę się rozpisywał dlaczego bo mnie tu zjedzą obrońcy praw zwierząt ale wykończyła go wizyta moich bratanków został pochowany jak człowiek i do dziś kładę jemu topa zioła i odpalam zapałke na jego grobie
sadefro napisał/a:
a widzieliście kiedyś psa nacpanego mefedronem zajebiste mówię wam
Ja pierdole
sadefro napisał/a:
mój chomik to prawdziwy kozak był nie będę się rozpisywał dlaczego bo mnie tu zjedzą obrońcy praw zwierząt ale wykończyła go wizyta moich bratanków został pochowany jak człowiek i do dziś kładę jemu topa zioła i odpalam zapałke na jego grobie
Nie musisz się chwalić ruchaniem chomika swoim mikro penisem.
ehaft napisał/a:
Nie musisz się chwalić ruchaniem chomika swoim mikro penisem.
Ha Ha Ha ale sie uśmiałem daj spokój piona pojechales mi w efektownym stylu a tak btw to za ciasna i co jak co ale wolę ludzkie samice ale zawsze się możesz podzielić z mna z nami swoimi wrażeniami ^^
masz aż to piwo wariacie co ci bede żałował
ee tam dramatyzujecie, tez mam psa i uwielbia piateczki, jak wracam z pracy to siedzi kolo kanapy i czeka na browarka pues tez czlowiek i czasem sie musi napic, szczegolnie jak caly tydzien dzieciaki go mecza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów