📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@Bozo_GT
Dokładnie w ten sposób ludzie sobie wyrobili opinie że techno to umcyk umcyk ehh.Ta ironia.
Dokładnie w ten sposób ludzie sobie wyrobili opinie że techno to umcyk umcyk ehh.Ta ironia.
chujowe. Tu lepsze
@Twicenightly
Nom. Canon Rock też ma przekaz w chuj. Ludzie, ogarnijcie się, muzyka nie musi mieć jakiegoś wyjebanego przekazu, ludzie się mają dobrze po prostu przy niej bawić.
Nom. Canon Rock też ma przekaz w chuj. Ludzie, ogarnijcie się, muzyka nie musi mieć jakiegoś wyjebanego przekazu, ludzie się mają dobrze po prostu przy niej bawić.
Co to za film? Chyba nie widziałem.
Legendarny Kicboxer - ten szpagat na linkach z treningu pamięta się do dziś - podobnie jak finałową walkę. Ech, stare filmy z Van Damme'm maja to coś .
dobra ta muza i chuj
Głupoty gadacie. Każda muzyka jest dobra, jeśli się komuś podoba ^^ Takie przepychanki słowne na temat wyższości dubstepu nad innymi, albo w drugą stronę są bez sensu. Na Sadolu to troche zacyzna przypominać słowne przepychanki trolli z onetowego forum.
Co komu przeszkadza, że jeden lubi dubstep, drugi blackmetal a trzeci muzykę z lat 80 i afro na głowie? Odrobinkę otwartości.
Co komu przeszkadza, że jeden lubi dubstep, drugi blackmetal a trzeci muzykę z lat 80 i afro na głowie? Odrobinkę otwartości.
kawałek to:
Davr - Damage Dealer
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Davr - Damage Dealer
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów