📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ja tam ten napis mam akurat gdzieś Ładnego wkręta ktoś miał z tym filmikiem i że tak zapytam... co wy kurwa macie teraz z tym dubstep'em?
najlepszy tekst tong po do vandama jęczysz jak mylee kiedy ją rżnałem
Boję się dnia, w którym z każdego "golfa" będzie słychać dubstepowe kawałki. Niestety ta muzyka ma ogromny potencjał, aby zaistnieć wśród dresików z jednego prostego powodu: dobrze łupie.
Obym się mylił.
Obym się mylił.
Jak ja kurwa nienawidzę dub chujów, tego nie idzie słuchać. Sam słucham muzyki elektronicznej, ale to wymyślił jakiś jebnięty człowiek. A ja tu widzę, że to się szerzy na sadistic'u w zastraszającym tempie z aprobatą piw :/.
a co wy wszyscy wiecie w ogóle o dubstepie.Posłuchali byście porządnych dubstepowych dj-ów : distance , skream, bassnectar a nie jakiś techno zjebów którzy akurat mają zajawke żeby sobie taki kawałek stworzyć i grają taki żenujący dub jak w tym filmiku.no ale niestety na podstawie takiego chłamu wszyscy wyrabiają sobie opinie o tym gatunku muzycznym a potem pierdolą głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów