Musiał się solidnie wkurwić bo napierdalał jak szalony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W średniowieczu czymś normalnym było, że średniowieczna szlachta nosiła przy sobie takie "mini młoteczki" do ubijania wszy i pcheł jakich wtedy było zatrzęsienie z powodu braku higieny.
Przez ekstrapolację można stwierdzić, że mają tam wykurwiście wielkie pchły.
Przez ekstrapolację można stwierdzić, że mają tam wykurwiście wielkie pchły.
Taki szach mat można powiedzieć.
Ty, ja potem wchodzę do Starego Mordziatego, znasz Starego Mordziatego, on też ma melinę, tylko droższą... ja patrzę, a ta tam z tym Starym Mordziatym siedzi i wódkę pije... i tak żeby nie skłamać, no pół litra tak do połowy już odpite. To ja mówię, to ja po to ci dałem pieniądze, żebyś dzieciom pomarańcze kupiła, mówię, a ty tutaj na melinie z pijakami wódkę pijesz?... No to ci mówię, to tak jak stałem, tak ją uderzyłem młotkiem, no... takim z półtora kilowym. No ze łba nie było co zbierać... wyrwałem chwasta...
Wybił mu szachy z głowy..że tak powiem
martika napisał/a:
Masakra, aż strach pomyśleć jakie świry chodzą po tym świecie
Nie panikuj. Jedz do cygańskiej dzielnicy w Zabrzu. Tam zobaczysz co to dziki zachód. Poszukaj tych brudasów na tic srocku i zobacz jak się za nasze pieniądze bawią nieroby i złodzieje. Gwarantuje Ci. Po tym sięgniesz po pierwszy lepszy młotek i kupisz bilet na Śląsk.
Szachiści lubią łamigłówki.
crospw napisał/a:
Co masz do Śląska?!
Gówno! Naucz się czytać ze zrozumieniem. Poza tym ze mówić po polsku nie potrafią np. w Piekarach to napisałem w skrócie, że nie lubie cyganów.
Wbił mu do głowy pewne wartości...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów