📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
ja od zawsze mówiłem, że bandziorów to się powinno wywozić na jakąś wyspę, zrzucać tam czasem jedzenie i broń białą po czym puszczać to na kablówce za opłatą.
Jaka śmierć skoro wychodzi z tego chlewu.
SirMajkel napisał/a:
ja od zawsze mówiłem, że bandziorów to się powinno wywozić na jakąś wyspę, zrzucać tam czasem jedzenie i broń białą po czym puszczać to na kablówce za opłatą.
Już kiedyś próbowano
1) jaki dostaniesz wyrok jeżeli przeżyjesz a on nie?
2) o ile wyzszy wyrok od napastnika dostaniesz jeżeli przeżyjecie obaj?
Zapraszam prawników do dyskusji
1) jaki dostaniesz wyrok jeżeli przeżyjesz a on nie?
2) o ile wyzszy wyrok od napastnika dostaniesz jeżeli przeżyjecie obaj?
Zapraszam prawników do dyskusji
AtomicFeelings napisał/a:
Jaka śmierć skoro wychodzi z tego chlewu.
na 95% śmierć. zwróć uwagę jak po wbiciu jeszcze rusza ostrzem no i je wyjmuję. Naprawdę musiałby być fartownym skurwielem, aby to przeżyć. a wybiega jego ziomek ich jest 2 takie same czapki i bluzy.
Źle to zrobił. Po wbiciu noża zawsze należy pokręcić w kilku kierunkach.
Lepiej było złapać go za czoło i zrobić mu kolumbijski krawat.
-Ernest Hemingway
Lepiej było złapać go za czoło i zrobić mu kolumbijski krawat.
SirMajkel napisał/a:
po chuj to karmić? niech zżerają się nawzajem. będzie większa oglądalność
Kto kogo zajebał w końcu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów