📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najgorsze takie pizdy co mają problem, ale jedyne co potrafią to zajebać z zaskoczenia, kiedy koleś nie jest nawet świadomy ich istnienia.
Partyzanci to podczas Wojny Światowej napierdzielali Niemców, a to jest zwykła pizda
Wiecie skąd wzięło się określenie partyzant? W czasie wojny, kiedy część wojska działała w partyzantce napadali oni nagle na polskie wsie paląc je. Stąd wzięło się określenie na niespodziewany cios.
Partyzant to określenie na kopniaka (taki, jak w przypadku wyważania drzwi - przez partyzantów właśnie)
Uderzenie z tyłu, od pleców, jak jakaś pizda powinno się nazywać bolszewik
@AleDlaczego ty głupi trollu...
Noniesondze napisał/a:
Partyzant to określenie na kopniaka (taki, jak w przypadku wyważania drzwi - przez partyzantów właśnie)
Albo czarnuch. "Wyjebał mu z czarnucha w pysk, jak skończona pizda"
PawełWspaniały napisał/a:
Najgorsze takie pizdy co mają problem, ale jedyne co potrafią to zajebać z zaskoczenia, kiedy koleś nie jest nawet świadomy ich istnienia.
Bez przesady, jak sam nakręcasz aferę w dodatku pyskując to nigdy nie wiesz, jak ekspresyjny lub kreatywny będzie debil na którego trafisz
PS. Takie pierdolnięcie z zaskoczenia raczej nie ma zbytnio przełożenia na późniejszej solówie. Bo albo jej nie ma z racji pierwotnego wyjaśnienia albo taki koleś i tak ma jedynie więcej do powiedzenia niż do przyjebania w ryj
OxY, Nie kręcę afer ani frajerskich akcji. Wiadomo, że różne są sytuacje, ale rozumiem sensu szukania burdy. Kiedyś honor był cnotą, a w obecnych czasach dla wielu są nimi frajerstwo i cwaniactwo. Pedały czują się bohaterami wygrywając bójkę, którą sami wszczęli będąc w przewadze 3:1. Sam nie odwaliłbym takiej akcji i na mojego ziomka, który by coś takiego zrobił patrzyłbym inaczej, straciłby szacunek w moich oczach. Jak ktoś zachowuje się jak zwierze to nie powinien być traktowany poważnie w towarzystwie.
Edit. Nie jest sztuką zajebać komuś kto się nie spodziewa, albo sklepać dwóch typków w sześciu. Nigdy nie rozumiałem takich kolesi i tego czym się kierują. Podejrzewam, że są to jakieś niskie instynkty i kompleksy spowodowane małą kuśką, albo starym wchodzącym im do wanny wieczorami.
Edit. Nie jest sztuką zajebać komuś kto się nie spodziewa, albo sklepać dwóch typków w sześciu. Nigdy nie rozumiałem takich kolesi i tego czym się kierują. Podejrzewam, że są to jakieś niskie instynkty i kompleksy spowodowane małą kuśką, albo starym wchodzącym im do wanny wieczorami.
Nie wiem co tam się wydarza ale wyjątkowo szacun dla babki, obcas, kiecka ciasna że rozkraczyć się nie idzie ale nie dość że powaliła typa to jeszcze nie machała bez sensu łapami. To musi być fake
Ktoś wie co to za utwór w tle?
PawełWspaniały Szanuję Twoje podejście. Sam również nie popieram takich incydentów jednak próbuję wytłumaczyć 'zajszniete' emocje Poniosło go miejmy nadzieję, bo nić takiej ekspresji zwykle ma zakończenie z dwucyfrowym wyrokiem. Trzeba mieć oczy dookoła głowy ZAWSZE w sytuacji stresowej. Dlatego odpowiednio bystre zorganizowanie przestrzeni oraz energii może pozwolić pokonać we dwóch sześciu w takiej spontanicznej walce. Znam takie historie. Ponadto sprawdziłem, że kiedy się jest kopanym to nie warto leżeć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów