📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dobrze złapane lepsze niż słabo jebnięte.
Mimo, że to zwykły seba, to jebaniutki zasłużył na zimnego browarka. Czynienie dobra przez sebę (powstrzymanie wymiany ciosów, lub ciosu "zgon") to mały krok dla ludzkości, ale duży kamień milowy dla dresu!
Masz łeb i chuj? - kombinuj.
Pierdolencja.. Rudemu to nawet uderzyć kogoś nie dadzą.. Świat jest dziki xd
thathonator napisał/a:
"gość jest mocnym Jesus-Freak'em"
"bawi się w street-preaching"
"udziela się na jako preacher"
"skazany za felony-offence"
Chłopie pisz jak człowiek, a nie jak jakaś korpo-szczuro-biurwa, bo za Chiny nie zrozumiałem o czym mówiłeś.
PS: No dobra, jest kaznodzieją, jeździ tam i sram by mówić ludziom jak powinni żyć, ale za co został skazany? Za "przestępstwo zbrodniarza"?
Stajan napisał/a:
Chłopie pisz jak człowiek, a nie jak jakaś korpo-szczuro-biurwa, bo za Chiny nie zrozumiałem o czym mówiłeś.
Przepraszam.
Jesus-Freak'em = Jezusowym Zje.em
street-preaching = kazanie na ulicy, prawienie kazań na ulicy
preacher = kaznodzieja
felony-offence = w zasadzie chodzi o "zbrodnie", ale nie w rozumieniu polskiego kk, czy polskiego prawa w ogólności
Stajan napisał/a:
PS: No dobra, jest kaznodzieją, jeździ tam i sram by mówić ludziom jak powinni żyć, ale za co został skazany? Za "przestępstwo zbrodniarza"?
Tego niestety nie mogłem się doszukać, ale w orzeczeniach z 2016 i 2017 roku, przywołując jego kartotekę wspominają o wcześniejszych skazaniach, odnoszą się do nich tylko jako "felony offence" albo "felony offender".
@up felony offence w moim zrozumieniu oznacza to rażące naruszanie porządku prawnego po naszemu mówiąc.
Porównajcie rysunek na koszulce łapiącego z jego gestem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów