18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Pasaż Niepolda Wrocław
perun88 • 2011-03-19, 18:56
Trzech ochroniarzy biło leżącego mężczyznę. Do zdarzenia doszło w centrum Wrocławia, w pasażu Niepolda, zagłębiu klubów i dyskotek. Nagrany telefonem komórkowym film trafił do internetu. Teraz zajmuje się nim policja.

- Jeśli potwierdzi się, że doszło do takiego zdarzenia przed klubem, i że faktycznie są to pracownicy ochrony, to na pewno muszą ponieść odpowiedzialność – mówi rzecznik dolnośląskiej policji, asp. Paweł Petrykowski.

Przedstawiciel firmy ochroniarskiej, w której pracowali mężczyźni, powiedział reporterom "Prosto z Polski" TVN 24, że zawieszono dwóch z nich, trzeci zostanie zwolniony.

Fajnie się tam bawicie we Wrocławiu nic tylko was odwiedzić...

wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/ochroniarze-jak-oprawcy-bili-lez...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
p................6 2011-03-19, 19:09 1
stary, Wrocław to jest najbezpieczniejsze miasto:)
Zgłoś
CockSparrer 2011-03-19, 19:30 1
haha policja będzie karać ochroniarzy, za to co sama robi
Zgłoś
brylant1412 2011-03-19, 19:39
ale mu wyplacił sójkę w bok hahaha
Zgłoś
s................t 2011-03-19, 21:35
O proszę, dorwali go. Ja widziałam ta akcję tylko z początku jak koleś przed nimi uciekał, a jeden z biegnących mnie szturchnął. I się wkurwiłam
Zgłoś
push3k 2011-03-20, 1:44
Za Heliosem to codziennie ochrona wywala z jakiejś knajpy kogoś za drzwi i leje.
Zgłoś
W................s 2011-03-20, 20:06
jaka jest różnica pomiędzy ochroniarzem a psem? ochroniarz to jeszcze nie pies, a już kurwa....
Zgłoś
fri.K 2011-03-20, 20:06
Ale o co chodzi? Zbili go czy co? Zwolnić za to?!
O czasy, o obyczaje!
Zgłoś
perun88 2011-03-20, 21:22
Pisuar ostro zaatakował klienta wrocławskiej dyskoteki

Włodzimierz P. twierdzi, że w niedzielę nad ranem w toalecie wrocławskiej dyskoteki P1 pobili go ochroniarze. Menedżer klubu: - To wymysły. Nasz klient przewrócił się sam i uderzył głową w pisuar.

Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9267882,Pisuar_ostro_zaatakowal_klie...

tam naprawdę jest ciekawie
Zgłoś
fri.K 2011-03-21, 0:07
perun88 napisał/a:

Pisuar ostro zaatakował klienta wrocławskiej dyskoteki
(...)
tam naprawdę jest ciekawie

Dzięki szwom zmężnieje, kto to widział by facet choć raz nie był zszywany albo przynajmniej nie poczuł smaku trampka na głowie.
Wejdź na wroclawianie.info tam jest fajnie
Zgłoś
G................2 2011-03-21, 0:23
za darmo nie dostał,o ile to wpierdolem można nazwać.
Jesteś agresywny,stawiasz opór,- to masz. Tak to cię tylko upomną,w najgorszym wypadku wyrzucą z lokalu .

aha ,Wrocław jest bezpieczny. Zapraszamy turystów
Zgłoś
b................b 2011-03-21, 1:24 1
przez rok mieszkalem na przeciwko wejscia do pasazu niepolda, okno traktowalismy jak telewizor co noc jakas zadyma. znam dobrze wroclawskie imprezy i powiem wam tyle: jestes grzeczny - wrocisz do domu caly
Zgłoś
k................a 2011-03-21, 4:29
Normalka na Pasażu...
Zgłoś
maohajsu 2011-03-21, 18:18
Dostal lekko sadzac po samym filmie bo gdyby chcieli go skatowac to by nie pierdolili sie z nim tak.
Zgłoś
polonia66 2011-03-21, 18:35
W każdym miescie tak jest - jestes spokojny bawisz sie normanie nie ma pierdolu
a jak robisz rozpierdol jest wypad i oklep
ile razy takie cos widzialem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem