📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sprawdzał czy rdza nie wchodzi
Lobo24 napisał/a:
Mechanik nie zdążył naprawy przed oddaniem autaczy o co chodzi?
Weź tabletki na uspokojenie. Powiedz jeszcze raz, o co Ci chodzi.
prosto od mechanika wyjechał
Jak brudas podwieszny pod naczepę próbujący dostać się do UK
Raz na wozie, raz pod wozem.
Mój stryj tak zginął- 2 km go auto ciągnęło, aż odpadł na skrzyżowaniu... kierowca nawet nie wiedział, że ciągnął człowieka i odjechał- znaleźli go po monitoringu ale samego miejsca zaczepienia niestety nie ma na minitoringu, albo kierowca nie chce Się przyznać jak było albo faktycznie ameba był. Niewinny bo niby pieszy leżał na jezdni... samochód terenówka orurowana...
jebaniec nawet nie chciał się puścić
Wiemy w jakim stanie jest samochód?
Dawid0101 napisał/a:
Mój stryj tak zginął- 2 km go auto ciągnęło, aż odpadł na skrzyżowaniu... kierowca nawet nie wiedział, że ciągnął człowieka i odjechał- znaleźli go po monitoringu ale samego miejsca zaczepienia niestety nie ma na minitoringu, albo kierowca nie chce Się przyznać jak było albo faktycznie ameba był. Niewinny bo niby pieszy leżał na jezdni... samochód terenówka orurowana...
Ogólnie to smutna historia że tak odpadł, miejsca zaczepienia stryja nie było i w ogóle, ale jak stryjek lubił sobie poleżeć na jezdni to może po prostu przyszedł na niego już czas. Aaaaale współczuje i kondolencje przyjmij
Czyżby kradzież katalizatora się nie powiodła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów