Niestety jelonek nie przeżył swojego wyczynu a przy okazji ranił trzy inne osoby
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiem CI że ładnie zap🤬lił
Kto pojeździł trochę autem ten wie, że to są najgłupsze zwierzęta na świecie
...nawet czarni są mądrzejsi
Niestety!? C🤬j mu w dupę. Sam się prosił, c🤬l j🤬y.
No głupi jakiś, z popisu pewnie.
Ale mnie skonfundowało to odbicie w szybie po lewej. Z 10 razy musiałem oglądać żeby się zorientować że bydlak nie wleciał bocznym oknem.
jarzyna napisał/a:
Tak sobie tłumacz, cz🤬chu.
poj🤬e gówna skaczące biegające na oślep, czasem zastanawiam się czy to ma jakiś mózg w środku w ogóle. Ewolucja na prawdę nie nadąża za postępem ludzkim
jarzyna napisał/a:
Kto pojeździł trochę autem ten wie, że to są najgłupsze zwierzęta na świecie
Ziomal nie świruj. Taka jest kolejność:
- człowiek
- gówno człowieka
- zwierzęta
- kitajce
- gówno kitajców
- ciapaki
- murzyni
Jeleń ma tyle dokładnie mózgu, żeby szybko sp🤬alać, to jest jego strategia przetrwania ukształtowana ewolucyjnie. Dostosowanie się do autobusów zajmie gatunkowi pewnie parę milionów lat, z tym że pewnie wcześniej wyginą (albo jelenie, albo - co bardziej prawdopodobne - ludzie wraz ze swoimi autobusami). Poza tym to chyba jest sarna, a nie żaden jeleń, ale może się mylę.
Analanalanal napisał/a:
Ziomal nie świruj. Taka jest kolejność:
- człowiek
- gówno człowieka
- zwierzęta
- kitajce
- gówno kitajców
- ciapaki
- murzyni
A dziękuję
Zawsze miło jest się czegoś nauczyć od starszego sadola