Poobijali i okradli chłopa.
Poobijali i okradli chłopa.
Wchód Ukrainy radykalizuje się przeciw ruSSKim. Niestety, na ich niekorzyść przemawia to, że mówią głównie po ruSSku. Woziłem ludzi z Charkowa, Kijowa, okolic Buczy i... wstydzą się ruSSkiego języka. Owszem, typ kacapski jest na wschodzie powszechny, jednak warto mieć nadzieję, że nastąpi zmiana na typ europejski
Skąd w fajnopolaczkach taka miłość do banderowców, to ja kurwa nie wiem chyba, że jesteś trollem powszechnym.
Skąd w fajnopolaczkach taka miłość do banderowców, to ja kurwa nie wiem chyba, że jesteś trollem powszechnym.
Nie chodzi o banderowców, tylko oto aby być fajnopolaczkiem. Jak jutro TVN powie, że trzeba kochać Ruskich to ustawią się w szeregu. Niedowartościowane, skrzywdzone kurwy szukające aprobaty.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie chodzi o banderowców, tylko oto aby być fajnopolaczkiem. Jak jutro TVN powie, że trzeba kochać Ruskich to ustawią się w szeregu. Niedowartościowane, skrzywdzone kurwy szukające aprobaty.
Musiałbym mieć podobnie pomylone w mózgu jak pewien Siriuz, który ma sieczkę i fasolkę w czaszce
Osobiście obstawiam zbiorkom w Moskwie lub Kijowie, jeden chuj z nimi !
Widzę że onuce się zaktywizowały, i przyszedł prikaz aby zamiast pro-kacapskiego przekazu który jest nieskuteczny, próbować ludziom obrzydzać Ukrainę wciskając jakoby kacapi i ukraińcy byli jednym.jedno i drugie to gówno
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Widzę że onuce się zaktywizowały, i przyszedł prikaz aby zamiast pro-kacapskiego przekazu który jest nieskuteczny, próbować ludziom obrzydzać Ukrainę wciskając jakoby kacapi i ukraińcy byli jednym.
Najciekawszy w tym wszystkim jest cep o ksywce Polak. Z niego Polak jak z Ziobry mężczyzna
O jaki ton ciszej? Co to znaczy o ton ciszej?
Nie można być o ton ciszej ani o ton głośniej. Można skrzeczeć o ton wyżej lub o ton niżej. Można też o pół tonu, ale nie zawsze ponieważ nie pomiędzy wszystkimi dźwiękami są półtony!
Jebane nieuki!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów