szacunek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Największą schizą obciętej kończyny jest to, że mózg musi oswoić się z tym stanem i pacjent przez długi czas może np czuć że go swędzi stopa której nie ma.
Mózg jest pojebany fest
Mózg jest pojebany fest
niektórzy to już swoimi komentarzami na bardzo niskim poziome nie mają się do czego przypieprzyć...zresztą 70% komentarzy na tym portalu w ostatnim czasie pod każdym filmikiem to pisanie w stylu jak najbardziej "sadolowym, harcorowym, obleśnym, 0 współczucia, jestem twardy" itp ale wychodzi to trochę żałośnie i dziecinnie mega...
a co do filmiku to spoko, nie jest absolutnie jakimś kozakiem w tym co robi, ale nie ma nogi a wiekszość na jegu miejscu by się załamała, także tzw. szac pwiko leci
a co do filmiku to spoko, nie jest absolutnie jakimś kozakiem w tym co robi, ale nie ma nogi a wiekszość na jegu miejscu by się załamała, także tzw. szac pwiko leci
Wybaczcie mi ale pisze koment po 3 piwach i się kurwa śmieje z niepełnosprawnego... ale to tak kurewsko śmiesznie wygląda że nie mogę ...
A ja myślę, że jak ma jedną to i podwójne na nią obciążenie, a że do szczupłych nie należy to nie powinien świrować bo jeden uraz poważniejszy i będzie strzelać jak zapałka, ta noga której tak bardzo potrzebuje. Rozumię zapał, ale troszkę to brak rozsądku - lepiej chyba o jednej chodziś niż jeździć ...
No weźcie się jeszcze bardziej po litujcie nad grubaskiem, w końcu to sadistic!
Zbierzmy pieniądze na sztuczną nogę!
Jak dla mnie wygląda bardzo śmiesznie przeskakując te swoje rowy i wdrapując się na murki.
Zbierzmy pieniądze na sztuczną nogę!
Jak dla mnie wygląda bardzo śmiesznie przeskakując te swoje rowy i wdrapując się na murki.
Jeszcze coś mu się stanie i będzie kaleką...
rossiNH napisał/a:
niektórzy to już swoimi komentarzami na bardzo niskim poziome nie mają się do czego przypieprzyć...zresztą 70% komentarzy na tym portalu w ostatnim czasie pod każdym filmikiem to pisanie w stylu jak najbardziej "sadolowym, harcorowym, obleśnym, 0 współczucia, jestem twardy" itp ale wychodzi to trochę żałośnie i dziecinnie mega...
spoko, szacunek ? co ty pierdolisz gosciu bez nogi sobie kurwa podskakuje i tak naprawde wiekszosc z nas zrobila by to lepiej na jednej nodze, majac normalnie 2 nogi . oczywiscie, ze nie jest kozakiem w tym co robi, powiem nawet ze jak na goscia ktory nie ma jednej nogi od dluzszego pewnie czasu to jest jakas tragedia i zal ... wiekszosc z nas by sie zalamala na jego miejscu ? tak to taki oklepany tekst i wcale nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia, za duzo filmow ogladasz, nawet jesli by sie ktos zalamal to i tak w koncu 'stanalby na 'noge''
Przecież od takiego lądowania na jednej nodze pierdolną mu stawy. Kiedyś do niego dotrze, że jeszcze bardziej sam sobie szkodzi.
Szczerze, to zabrzmi dziwnie ale tacy ludzie udowadniają tylko, że są słabi. Ten chłopak boi się spojrzeć prawdzie w oczy, boi się porażki, więc "ćwiczy" coś w czym ewentualna porażka go nie kompromituje. Po za tym, tak od strony medycznej patrząc, to przy takiej eksploatacji tej jedynej nogi, podejrzewam, że chłopaczyna za kilka lat będzie mógł poruszać się jedynie na wózku.
Chłopak sobie nie zdaje sprawy co bedzie z jego kolanem za rok, półtora jak bedzie tak dalej hasał . bedzie hasał ale na wózku.
Teraz pozostaje czekać na szachy dla downów i strzelectwo dla niewidomych.
Wiem, że to sadistic, ale za wirtualne piwo pierdolić takie głupoty? W sumie i tak mnie zjedziecie i dostaniecie za to jeszcze piwko, więc powodzenia ludzie.
Piwo za to, że ma wyjebane na mały szczegół jakim jest brak nogi i robi to co lubi nie patrząc na nic. Ja się potrafię w windzie wyjebać mając dwie nogi sprawne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów