Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jestem ciekawy jakie procesy zachodzą we łbie jadącego pod prąd kierowcy
Żadne
jestem ciekawy jakie procesy zachodzą we łbie jadącego pod prąd kierowcy
Pracowałem w psychiatryku,. Mogę cie umówić na rozmowę z 1 pacjentem. Jeździ jak furiat, narkotyki je jakby to były cukierki, w bagażniku wozi młotek w razie awantury - a to jebany furiat. Chełpi się, że skoro ma na koncie leczenie psychiatryczne to nawet jeśli kogoś zabije to dostanie może 2 lata w psychiatryku.
PS Kamerzystę - beatyfikować.
Za takie coś kierowca winien być sądzony z paragrafów za morderstwo z premedytacją
Tego już nie zdążą ukarać. Co do reszty zgadzam się z Tobą.
Pracowałem w psychiatryku,. Mogę cie umówić na rozmowę z 1 pacjentem. Jeździ jak furiat, narkotyki je jakby to były cukierki, w bagażniku wozi młotek w razie awantury - a to jebany furiat. Chełpi się, że skoro ma na koncie leczenie psychiatryczne to nawet jeśli kogoś zabije to dostanie może 2 lata w psychiatryku.
PS Kamerzystę - beatyfikować.
Takie pytanie - po kiego chuja takiego osobnika w ogóle trzymać? Przecież on wyraźnie nie nadaje się do życia w społeczeństwie, jest zagrożeniem dla innych jak terrorysta. Utylizacja to jedyne, co przychodzi człowiekowi na myśl, gdy czyta takie coś.
Takie pytanie - po kiego chuja takiego osobnika w ogóle trzymać? Przecież on wyraźnie nie nadaje się do życia w społeczeństwie, jest zagrożeniem dla innych jak terrorysta. Utylizacja to jedyne, co przychodzi człowiekowi na myśl, gdy czyta takie coś.
Nie mnie odpowiada. Ja tam tylko za ochronę robiłem.
Doleję trochę oliwy do ognia.
Powszechnie powtarzanym mitem jest, że tych najbardziej pojebanych i niebezpiecznych daje się do ośrodka o zaostrzonym rygorze jak w Gostyninie.
Rozmawiałem z pielęgniarkami które w psychiatryku przepracowały ćwierć wieku i znały może 3 takie przypadki.
Tamten ośrodek jest wiecznie przepełniony jak większość psychiatryków.
Zdarzało się natomiast, że osobę agresywna z którą był problem wypuszczało się na wolność,
Chodziło w tym o to, że personel szpital nie potrafił obie z delikwentem poradzić a na wolności przeważnie w krótkim czasie lądował w więzieniu.
jeszcze ze soba rozmawiacie czy juz sie ruchacie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów