📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja się wtrącać nie chcę, ale tam była przerywana, ten pasat miał prawo wyprzedzać, i gdyby kolega sam nie zmieniał pasa to by się razem dużo wcześniej zauważyli i pasat pewno by nie podjął decyzji o wyprzedzaniu. a nie "debil" czy "zabierać i złomować". Dla pasata to kierowca z kamerką nagle się pojawił bo po łuku pojawił się przed ciężarówką którą to pasat widział i uznał że spokojnie zdąży. przepisy są dla kierowców, a w razie stłuczki wina obupólna za niedostosowanie prędkości do warunków na drodze. dziękuję za uwagę, to byłem ja.
Widzę, że muszę rozwiać wątpliwości:
Wyprzedzałem na prostej tak? - Tak
Wyjechałem gwałtownie za wyprzedzanego samochodu nie? - Nie
Byłem pewien, że zdążę się schować na swój pas przed nadjeżdżająca ciężarówka tak? - Tak
Czy jechałem prędkością dużo wyższą niż dopuszczalna? względnie bo było to około 30km/h
Kolega z passata:
Czy wyprzedzał na prostej nie? - Nie
Skoro nie na prostej czy był pewien, że nic nie jedzie z przodu nie? - Nie
Serdecznie mam gdzieś tłumaczenie, że jak zaczynał wyprzedzać to mnie przed ciężarówką nie było - ja tą pewność miałem Tak? Tak
Kurwa Panowie przecież przerywana linia nie zobowiązuje do wyprzedzania bez pewności.
Ani trochę nie czuję się winny.
To, że porobiłeś prawo jazdy z dofinansowania z PFERONu nie definiuje Cię dobrym kierowcą, a co do współrzędnych poćwicz z atlasem, a potem używaj google maps bo współrzędne są ok
Wyprzedzałem na prostej tak? - Tak
Wyjechałem gwałtownie za wyprzedzanego samochodu nie? - Nie
Byłem pewien, że zdążę się schować na swój pas przed nadjeżdżająca ciężarówka tak? - Tak
Czy jechałem prędkością dużo wyższą niż dopuszczalna? względnie bo było to około 30km/h
Kolega z passata:
Czy wyprzedzał na prostej nie? - Nie
Skoro nie na prostej czy był pewien, że nic nie jedzie z przodu nie? - Nie
Serdecznie mam gdzieś tłumaczenie, że jak zaczynał wyprzedzać to mnie przed ciężarówką nie było - ja tą pewność miałem Tak? Tak
Kurwa Panowie przecież przerywana linia nie zobowiązuje do wyprzedzania bez pewności.
Ani trochę nie czuję się winny.
MrSpook napisał/a:
Twoje prawo jazdy, to chyba z czipsów wyciągnołeś, a swoją drogą, to mam więcej kategorii na jednym świstku niż cała Twoja wiocha..., naucz się też określania współrzędnych...
To, że porobiłeś prawo jazdy z dofinansowania z PFERONu nie definiuje Cię dobrym kierowcą, a co do współrzędnych poćwicz z atlasem, a potem używaj google maps bo współrzędne są ok
artiee napisał/a:
Kurwa co za pojeb, bez mózgu i wyobraźni...
Cóż można dodać...chyba tylko: wiadomo-Polska...
Twój film wylądował w kompilacji faili, sadistic.pl/porazki-z-listopada-2012-failarmy-vt156797.htm Czas 3:09
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów