📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobrze że szerokie pobocze było,dzięki temu nie oglądamy Cię na hardzie,brawo za opanowanie.
Pczywiście piwko leci
Dobre, szacun panie!
Za brak wyobraźni powinni odbierać samochody takim debilom i je złomować
Mogę wiedzieć czemu nagrywasz jazdę samochodem?
Szczęście, że nikomu nic się nie stało.
A typ prędzej czy później taką jazdą skończy w oczywisty sposób. To jest właśnie ignorancja na drodze, brawura i zgubna wiara we własny samochód. Takie zachowania powinny być piętnowane!
Ty nie miałeś zbyt wiele miejsca na poboczu, a kierowca ciężarówki miał po swojej prawej stronie pieszych. O włos od tragedii...
Szczęście, że nikomu nic się nie stało.
A typ prędzej czy później taką jazdą skończy w oczywisty sposób. To jest właśnie ignorancja na drodze, brawura i zgubna wiara we własny samochód. Takie zachowania powinny być piętnowane!
cinoslav, po to żebyś mógł teraz oglądnąć taki materiał. Ja też nagrywam każdą jazde z wideorejestratora bo kto wie co się może wydarzyć na drodze. Szerokości :p
Nie było bo moje
Napewno nie osobiście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów