Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie miał niby się zatrzymać? Po krawężniku skakać, albo zajechać im drogę z lewej? Skąd wiesz w którym momencie ich zauważył? Pomijam fakt zbierania się z tego ronda jak cipa, ale jedyną słuszną decyzją, w TEJ sytuacji, jeśli zauważył ich na tyle blisko ronda, było przyśpieszenie i szybki zjazd w prawo na rondzie...
Z czym na Sadola... Obciągnęliście sobie późnej z tego podniecenia?
Gdzie miał niby się zatrzymać? Po krawężniku skakać, albo zajechać im drogę z lewej? Skąd wiesz w którym momencie ich zauważył? Pomijam fakt zbierania się z tego ronda jak cipa, ale jedyną słuszną decyzją, w TEJ sytuacji, jeśli zauważył ich na tyle blisko ronda, było przyśpieszenie i szybki zjazd w prawo na rondzie...
Już nie pierdol farmazonów. Skoro ich już zauważył dopiero na wysokości ronda to po co w ogóle się zatrzymywał? Przez takich ludzi służby są spowalniane w mieście bo zamiast umożliwić przejazd to wala po hamulcu i jeszcze ręczny dla pewności pewnie zaciągają.
Nie raz mijając Pogotowie z naprzeciwka gość na moim pasie walił po hamulcu przez co blokował cały ruch, a karetka i tak swoim pasem swobodnie przejechała.
Natłok myśli gdzie by tu zjechać i się mózg zawiesił. Na na kierowcę VW to i tak się szybko odmulił.
Passatem mógłbym zrobić wszystko
Co zechcesz powiedz tylko
Naprawdę na dużo mnie stać
Passatem mógłbym wszystko zmienić
Mógłbym nawet uwierzyć
Passatem wyprzedzam małe fiaty
Objeżdżam tych najsłabszych
Passata zamknąłbym go w klatce,
Bo kocham na nieg patrzeć
B7 tego dziś chcę
B7 tego mi brak
B7 tego ja nigdy nie będę miał
Otwórz oczy zobacz dym
To wtryskiwacz padł
Passatem mógłbym zrobić wszystko
Co zechcesz powiedz tylko
Przez wtryski wpadłem w głęboką depresję
Już teraz nie wiem kim jestem,
Bo naprawdę na dużo mnie stać
B7 tego dziś chcę
B7 tego mi brak
B7 tego ja nigdy nie będę miał
Otwórz oczy, zobacz dym
To wtryskiwacz padł
Zamykam oczy
Nie chcę widzieć, nie chcę czuć
Silnika koniec już?
To koniec już...
Skoro ich już zauważył dopiero na wysokości ronda to po co w ogóle Przez takich ludzi służby są spowalniane w mieście bo zamiast umożliwić przejazd to wala po hamulcu i jeszcze ręczny dla pewności pewnie zaciągają.
Ja pierdolę... jesteś idiotą
Łopatoligicznie: Odniosłem się do TEJ konkretnej sytuacji, Nie popatrzyłby w lewo, skąd mógłby jechać jakiś debil, który niebieskich nie zauważył, no i oczywiście w jego mniemaniu ma pierwszeństwo i by się w niego wpierdolił, najprawopodobiej w koło, wahacz złamany, auto rozkraczone i.... RONDO KURWA ZABLOKOWANE... Pisałem, że zrobił/a to jak cipa, ale TAK powinien/a zrobić, tylko dużo szybciej, pomijam, że z daleka widać, że nic nie jedzie, ale nie wiesz kto tam siedzi za kierownicą i nie wiesz, czy nie pomyslał, że za nim pojechali, może ma prawko od dwóch tygodni i go/ją rozdygotało jak galaretę... Kurwa, ale wy wszystko widzicie na czarno-biało...
Mnóstwo z tych przychlastów nawet nie zwraca uwagi na dźwięk tylko jak zobaczy błyskanie w lusterku to reaguje i chujnia.
Jak ja tylko usłyszę koguta to od razu się rozglądam i nasłuchuję z której strony i czy dźwięk zmienia głośność.
Marka zobowiązuje. Wieśwagen = IQ narodowca.
Natłok myśli gdzie by tu zjechać i się mózg zawiesił. Na na kierowcę VW to i tak się szybko odmulił.
Deutschland, Deutschland, über alles.
Marka zobowiązuje. Wieśwagen = IQ narodowca.
To powiedz czym można jeździć żeby nie podpaść pod zaszufladkowanie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów