Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
świętoszki sie znalazły co nigdy nic nie odjebały
Lubię zapierdalać. Jeżdżę szybko, żwawo, nie każdy lubi moją jazdę, ale takiej maniany nigdy kurwa nie odjebalem. Chuj w dupę wszystkim którzy machaja na takie zachowania ręką.
Mieszkam 32 km o wiekszego miasta dojazd do niego zajmuje min 45 min czy to jest normalnie?? (znajomy rowerkiem na spokojnie robi ją w pół godz)
....
Znajomy na spokojnie zapierdala 64 km/h rowerkiem. To jakby dać mu profesjonalny rowerek i nie jechałby "na spokojnie" to mamy Czempiona wszelkich imprez, Tour the France, Giro d'italia, Tour the Pologne i wielu innych...
Nigdy nic tak zjebanego jak to i ty.
To Ty pierdolisz porównaj przejechanie u nas 100km a u niemców
Mieszkam 32 km o wiekszego miasta dojazd do niego zajmuje min 45 min czy to jest normalnie?? (znajomy rowerkiem na spokojnie robi ją w pół godz)
Na tym odcinku jest raptem 7km drogi bez ograniczenia predkości do 50km/h
dodam jeszcze, że praktycznie na całej długości trasy są poustawiane znaki "A-18b Zwierzęta dzikie." w terenie zabudowanym
Ogólnie patologia jest ze znakami, montuje sie ich przy drogach tyle, że przestaje sie na nie zwracac uwage, dodatkowo wszedzie pełno tych pojebanych banerów reklamowych. Jadac w dłuższą trase pierdolca można dostać.
No szau ni ma, ale nie wszędzie tak jest i przynajmniej u mnie w regionie widze że miasteczka 20-30k mieszkanców sukcesywnie dorabiają sie obwodnic.
Porównanie do Niemców z dupy, Wszystkie wojewódzkie miasta (przynajmniej te po zachodniej stronie Wisły) mają dobre połączenia drogami z oznaczeniem S lub A, a pomiędzy nimi tysiące mniejszych miejscowości. Polecam pojechać autostradą do Berlina albo gdzieś w okolicach Drezna pokrążyć to szybko zniknie Ci obraz zajebistych Niemieckich dróg. A2 po przekroczeniu granicy niemieckiej zmienia się w klepisko
Mam 30 lat, więc stosunkowo krótki staż za kierownicą i nie nie odjebalem nigdy nic takiego. Nie pojmuję tłuków narażających życie niewinnych ludzi bez większego powodu. U nas jest takie przyzwolenie na 'strzelanie" długimi bo mi się spieszy, bo jadę 180 na 90ce. Generalnie jedynym rozwiązaniem jest zaostrzenie kar, większe kontrole takich debili i ciagła rozbudowa dróg ekspresowych. Nie ma innej drogi. PS: Jeśli ktoś z was tak robił/ robi i uważa że to jest normalne- chuj ci w dupe.
Droga z Głogowa do Polkowic jest tragiczna, wystarczy że jedzie jeden ślimak i już ciężko kogokolwiek wyprzedzić bo co chwilę jest podwójna ciągła, no ale to co ten gościu odjebal to jest szok
nie skumam nigdy ludzi ktorzy musza wyprzedzac bo ktos 10km/h jedzie wolniej od nich. znam ta droge i mnostwo jest tam zjebow co kurwa zawsze musza wyprzedzac bo im sie kutas wywinie na druga strone jak nie beda wyprzedzac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów