Mam częste krwotoki z nosa i zwykle potrafię przewidzieć, kiedy się zaczną, ok 30 sekund przed. Więc ostatnio w szkole, kiedy czułem, że to już pora podszedłem do tego religijnego dzieciaka, spojrzałem mu w oczy i powiedziałem "chwała szatanowi" po czym krew zaczęła mi ciurkać z nosa. Wystraszył się, przewrócił i wyjebał łbem. Nie było go w szkole od tego czasu, nie wiem czy żyje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej, chwila, gadżety rozdają?
Ja też chcę.
Ja też chcę.
Pics or it didn't happen
józekdeluxe napisał/a:
Pics or it didn't happen
Ratoshi mówi, że w sobotę da filmik z otwierania paczki.
No chyba, że go przekonasz aby dał fotki wcześniej
Velture napisał/a:
Ratoshi mówi, że w sobotę da filmik z otwierania paczki.
No chyba, że go przekonasz aby dał fotki wcześniej
Suchary z bromem przesłałeś?
Nei napisał/a:
Suchary z bromem przesłałeś?
Jakby to ująć aby nie zepsuć zabawy...
Stawiam kilo kartofli, że nie będzie się spodziewał co najmniej 4 rzeczy z ponad 20 (albo i więcej) które mu tam zapakowałem.
Niech zostanie tajemnicą co dorzuciłem ekstra póki nie da tematu i sami nie zobaczycie.
Mam nadzieję, że jednej z tych rzeczy nie sprzeda i zostawi sobie.
Velture napisał/a:
Jakby to ująć aby nie zepsuć zabawy...
Stawiam kilo kartofli, że nie będzie się spodziewał co najmniej 4 rzeczy z ponad 20 (albo i więcej) które mu tam zapakowałem.
Niech zostanie tajemnicą co dorzuciłem ekstra póki nie da tematu i sami nie zobaczycie.
Mam nadzieję, że jednej z tych rzeczy nie sprzeda i zostawi sobie.
Nie jebło bo widać po nim, że żyje. Czekamy więc
Nei napisał/a:
Nie jebło bo widać po nim, że żyje. Czekamy więc
Ale zobaczcie jak poczta polska działa sprawnie.
Wysłałem mu wczoraj przed 12tą a paczkę odebrał dziś po 10tej rano.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów