Mam częste krwotoki z nosa i zwykle potrafię przewidzieć, kiedy się zaczną, ok 30 sekund przed. Więc ostatnio w szkole, kiedy czułem, że to już pora podszedłem do tego religijnego dzieciaka, spojrzałem mu w oczy i powiedziałem "chwała szatanowi" po czym krew zaczęła mi ciurkać z nosa. Wystraszył się, przewrócił i wyjebał łbem. Nie było go w szkole od tego czasu, nie wiem czy żyje.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to wejdzie na główną to osobiście wyślę ci pocztą karton sucharów...
Velture napisał/a:
Jak to wejdzie na główną to osobiście wyślę ci pocztą karton sucharów...
Adres Ci podam na PW.
Łap browara i czekam na temat z unboxingiem tych sucharów
Siedemnaste piwko ode mnie.
Velture, tani-kurierzy.pl powinieneś się wyrobić w 12 zeta z przesyłką. Nie wiem jak same suchary, bo dawno nie kupowałem.
Velture, tani-kurierzy.pl powinieneś się wyrobić w 12 zeta z przesyłką. Nie wiem jak same suchary, bo dawno nie kupowałem.
orisuniek napisał/a:
19 poleciało i dodaje do ulubionych.Czekamy...
Powiedzmy, że wystarczy. Przenoszę na główną
Tylko wyślij mu to jeszcze w tym roku, żebyś nie był jak ten od Jacka
Dobra. Słowo się rzekło. Dawaj adres na pw i ci wyślę a ty pierdolnij później temat z unboxingiem bo dorzucę coś jeszcze do paczki. Tak z serca ;D
Teraz to się nawet nie zdziwię jak ten temat będzie miał ponad 1000 piw i równie dużo osób dodających do ulubionych w oczekiwaniu czy wyślę mu paczkę czy nie
Velture napisał/a:
dorzucę coś jeszcze do paczki. Tak z serca ;D
Nie wiem dlaczego, ale spodziewam się gumowego kutasa
PS. Adres masz na PW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów