Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Apel do wszystkich katolików o unikanie takich produktów oraz miejsc oznaczonych tym symbolem. Pamiętajcie także unikać tego gdzie Szatan w postaci węża sączy jad do Świętego Grala!
Za parę lat żylibyśmy w normalnym kraju...
Paradoksalnie współczesna medycyna nie leczy, a zajmuje się zbieraniem abonamentów na dożywotnie niwelowanie objawów, które w dłuższej perspektywie prowadzi do rozwoju poważniejszych chorób i przedwczesnej śmierci. Podobnie większość zaleceń zdrowotnych, (przede wszystkim tych dotyczących odżywiania jak np. zalecanie unikanie tłuszczów nasyconych i używanie margaryny ), ma na celu zniszczenie naszego zdrowia.
Apel do wszystkich katolików o unikanie takich produktów oraz miejsc oznaczonych tym symbolem. Pamiętajcie także unikać tego gdzie Szatan w postaci węża sączy jad do Świętego Grala!
Za parę lat żylibyśmy w normalnym kraju...
Symbolika symboliką, wąż to symbol szatana, ale już wąż i kielich:
Kielich Higiei (także Puchar Higiei, Czara Higiei) – symboliczny kielich (puchar).
W sztuce przedstawiany jest zwykle w formie kielicha (symbolizuje zdrowie) bez ozdobień, z oplatającym go wężem (ze względu na swe linienie – „odradzanie się” – symbolizuje ciągłą samoodnowę życia, ozdrowienie, długowieczność, uzdrawianie)[1][2]. Według mitologii greckiej czara (lub kielich) i wąż należały do atrybutów bogini zdrowia, Higiei[3][1][4].
To ja głupi dopłacam za fluoryzację zębów u dentysty a oni mi fluor za dermo w paście dajo..
no właśnie jakbyś miał troche więcej mózgu to byś wiedział co to jest i że nie jest to zbyt fajne. Mam nadzieje, że szpryce też wziąłeś w zalecanej ilości
Nic ująć. Dodać mogę, że to sytuacja zepsucia taka jak w 20 leciu międzywojennym, taki rodzaj nihilizmu z naszą polskim anarchistycznym pierwiastkiem. Swoją drogą na watykańskich oprawców też trzeba uważać. Taki już nasz kraj
Chopie co ty pierdolisz. W dwudziestoleciu międzywojennym w Polsce był ciężki katoliban i średniowiecze. Weź se poczytaj historie zanim zaczniesz pierdolic.
Co to jest odwrócony egzorcyzm?!
Gdy demon nakazuje księdzu opuścić ciało dziecka...
Paradoksalnie współczesna medycyna nie leczy, a zajmuje się zbieraniem abonamentów na dożywotnie niwelowanie objawów, które w dłuższej perspektywie prowadzi do rozwoju poważniejszych chorób i przedwczesnej śmierci. Podobnie większość zaleceń zdrowotnych, (przede wszystkim tych dotyczących odżywiania jak np. zalecanie unikanie tłuszczów nasyconych i używanie margaryny ), ma na celu zniszczenie naszego zdrowia.
Co ty pierdolisz, gdyby nie współczesna medycyna już bym nie żył, kolejny co jakieś teorie spiskowe pierdoli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów