📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten z tą kamerką też niezły debil... szkoda, że zaraz za nim nie jechał.
Ale to było dobre
Kierowca z kamerką dostał to co chciał, czyli super materiał filmowy. Kiedy ja widze oszołomów na drodze zawsze trzymam dystans.
Samochód zapier*ala przed Tobą lewym pasem, co robisz? Jedziesz tuż za nim a nóż będzie fajny materiał.
Dziękujemy kierowcy za umilenie wieczornej herbaty swoją głupotą.
Dziękujemy kierowcy za umilenie wieczornej herbaty swoją głupotą.
Ale zaraz zaraz... samochód który jedzie dalej z przodu, przed samym wypadkiem też zaczął zmieniać pas na ten dziwny...
Samochód po lewej jechał poprawnie. Zmienne pasy ruchu, takie tam.
MahoRR9 napisał/a:
Ale zaraz zaraz... samochód który jedzie dalej z przodu, przed samym wypadkiem też zaczął zmieniać pas na ten dziwny...
Pewnie obydwaj najebani.
@cannabis1916 ma rację. To jest podwójna przerywana, a w oddali widać jeden zielony sygnalizator. Gość z przeciwka jechał złym pasem.
Każdy debil powinien zrozumieć, że jak jedzie i ma po swojej prawej stronie linię podwójną ciągłą to znaczy, że coś jest zajebiście nie tak. Chyba, że jest w GB.
PS. Podwójna przerywana!? Ale dojebałeś. W trzeciej klasie opierdolisz egzamin na kartę rowerową.
PS. Podwójna przerywana!? Ale dojebałeś. W trzeciej klasie opierdolisz egzamin na kartę rowerową.
To chyba volvo? Jeżeli tak to pewnie testował strefę zgniotu. O co się tak spinacie pedały?
luki_wch napisał/a:
Ten z tą kamerką też niezły debil... szkoda, że zaraz za nim nie jechał.
Wiedział co robi Kasa z ubezpieczenia będzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów