Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy taka koszulka uratuje pusty łeb przez rozklejeniem się na przedniej szybie. Nie rozumiem czemu ci ludzie nie zapinają pasów. Dla szpanu?
Dla wolności wyboru! To moja decyzja, co robię - cokolwiek by to nie było, dopóki nie szkodzi to komuś innemu.
Ciekawe czy taka koszulka uratuje pusty łeb przez rozklejeniem się na przedniej szybie. Nie rozumiem czemu ci ludzie nie zapinają pasów. Dla szpanu?
Nie. Bo mnie te pasy wkurwiają ;] Tobie może nie przeszkadzają ale mi tak. Lepiej, bardziej komfortowo i bezpieczniej mi sie jedzie BEZ pasów... a prawo jest posrane ;] Jak dla mnie jest prosto: chcesz - zapinaj pasy, nie chcesz nie zapinaj. Ale nikt mi nie będzie narzucał co mam robić we własnym samochodzie. Oczywiście mówie teraz jako kierowca...
Jak mnie to wkurwia jak te jebane pizdy uchwalają co raz to nowsze i bardziej pojebane przepisy które to mają sprawić że będzie mi się żyło lepiej. Tak jak kurwa z tymi pasami - zapinaj albo płać mandacik - a WYPIERDALAJ CHUJU. Chcę zginąć to se nie zapnę pasów i chuj ci wielki do tego.
A za koszulkę to kurwa całą kratę piwa stawiam - i flaszkę do tego. Kupię se taką jak będzie okazja. Bo po mieście głownie jeżdżę i pierdolę zapinanie pasów.
Są jednak takie przypadki, moi drodzy sadole, że pasy się zacinają a ofiara nie może wydostać się z np. płonącego auta. Wtedy umiera baardzo powoli smażąc się.
Są też takie przypadki jak ten:
motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/smierc-w-bmw-jedna-o...
I tutaj pytanie za 100 pkt. . Dlaczego ja, nie mogę zadecydować? Jak widać zdarzają się rozmaite wypadki, czasami to pasy są przyczyną zgonów.
Sam odpowiem na zadane pytanie, bo po lekturze większości komentarzy nie spodziewam się satysfakcjonującej odpowiedzi:
Nie mogę zadecydować, bo odgórnie każdy obywatel uważany jest za kompletnego idiotę, zaczyna się od zmuszania go żeby zapinał się w samochodzie bo zrobi krzywdę, idzie przez zabieranie mu pieniędzy z portfela na PRZYMUSOWE ubezpieczenia, bo wszystko przechla, odbiera mu się prawo do posiadania broni, bo jeszcze przez pomyłkę kogoś zastrzeli a na końcu sugeruje jak ma myśleć przez podawanie do buzi telewizyjnej papki na fałszywość i propagandowość której jest całkiem pokaźna ilość dowodów.
To jest właśnie różnica między wolnym obywatelem a niewolnikiem.
Jakie są tego konsekwencje?
A no takie, że po pierwsze- społeczeństwo wolnych ludzi wygrywa ze społeczeństwem niewolników niemalże pod każdym względem, poczynając od ekonomicznego a na naukowym kończąc. Po drugie- z niewolnikami można zrobić wszystko- rozstrzelać, wysiedlić, poniżyć, poniewierać- co tylko chcecie, bo jest to człek rozbrojony, niezdolny do organizacji przez chroniczne ogłupianie i manipulowanie emocjami.
I jeszcze taka pointa- sam zapinam pasy, bo uważam to za rozsądniejsze. Nie widzę jednak powodu by z góry traktować innego człowieka jak idiotę, któremu nie zależy na własnym życiu i odbierać mu prawo do decydowania. Rzecz rozgrywa się o PRYNCYPIA, pewne zasady, które już w historii się sprawdziły i doprowadziły do rozkwitu najbardziej wartościowych społeczeństw, których obecne są tylko cieniem.
Oczywiście typowy leming tego nie przeczyta, nie mówiąc już o zrozumieniu. Szkoda.
pasy są chujowe. nigdy nie zapinam. są niewygodne i czuje się w nich jakbym jechał w spadochronie. ciekawe, że nikt się jeszcze nie zająknął o tym, że tak, pasy ratują życie, ale co to za życie. na te warzywa powypadkowe idzie więcej kasy, jak na zasiłki pogrzebowe dla ofiar niezapiętych pasów. wolkę zginać na miejscu, niż żyć dalej sparaliżowany i srający pod siebie do końca życia.
To może sobie zamiast pasów stalową linkę na łeb przywiązuj jak wsiadasz do auta?
Bo pasy są dla pedałuw
zycze Tobie aby Ci się przy drobnej stłuczce poduszeczka otworzyła to się dowiesz po cholerę się te pasy zapina nawet na mieście.
Haha, propaganda jednak robi swoje. Tak, to prawda, że w większości wypadków pasy bezpieczeństwa ratują życie.
Są jednak takie przypadki, moi drodzy sadole, że pasy się zacinają a ofiara nie może wydostać się z np. płonącego auta. Wtedy umiera baardzo powoli smażąc się.
Są też takie przypadki jak ten:
motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news/smierc-w-bmw-jedna-o...
I tutaj pytanie za 100 pkt. . Dlaczego ja, nie mogę zadecydować? Jak widać zdarzają się rozmaite wypadki, czasami to pasy są przyczyną zgonów.
Sam odpowiem na zadane pytanie, bo po lekturze większości komentarzy nie spodziewam się satysfakcjonującej odpowiedzi:
Nie mogę zadecydować, bo odgórnie każdy obywatel uważany jest za kompletnego idiotę, zaczyna się od zmuszania go żeby zapinał się w samochodzie bo zrobi krzywdę, idzie przez zabieranie mu pieniędzy z portfela na PRZYMUSOWE ubezpieczenia, bo wszystko przechla, odbiera mu się prawo do posiadania broni, bo jeszcze przez pomyłkę kogoś zastrzeli a na końcu sugeruje jak ma myśleć przez podawanie do buzi telewizyjnej papki na fałszywość i propagandowość której jest całkiem pokaźna ilość dowodów.
To jest właśnie różnica między wolnym obywatelem a niewolnikiem.
Jakie są tego konsekwencje?
A no takie, że po pierwsze- społeczeństwo wolnych ludzi wygrywa ze społeczeństwem niewolników niemalże pod każdym względem, poczynając od ekonomicznego a na naukowym kończąc. Po drugie- z niewolnikami można zrobić wszystko- rozstrzelać, wysiedlić, poniżyć, poniewierać- co tylko chcecie, bo jest to człek rozbrojony, niezdolny do organizacji przez chroniczne ogłupianie i manipulowanie emocjami.
I jeszcze taka pointa- sam zapinam pasy, bo uważam to za rozsądniejsze. Nie widzę jednak powodu by z góry traktować innego człowieka jak idiotę, któremu nie zależy na własnym życiu i odbierać mu prawo do decydowania. Rzecz rozgrywa się o PRYNCYPIA, pewne zasady, które już w historii się sprawdziły i doprowadziły do rozkwitu najbardziej wartościowych społeczeństw, których obecne są tylko cieniem.
Oczywiście typowy leming tego nie przeczyta, nie mówiąc już o zrozumieniu. Szkoda.
Panie idź pan do JKM siądźcie w samochód nie zapnijcie pasów i przypierdolcie w drzewo z prędkością 200Km/h. Będzie dwóch pacanów mniej. Argument ze skwarką inteligentny jak chuj. Równie dobrze możesz w wypadku przyjebać głową w kierownicę stracić przytomność i również się zjarać. W przypadku pasów nie przyjebiesz swoim jebanym pustym arbuzem w kierownicę co da ci czas na wypięcie się z pasów.
P.S. Proponuje panom wolnościowcom niech kurwa wymontują sobie z samochodów poduszki kontrolowane strefy zgniotu , wzmocnienia ram , wstawią szyby które nie są klejone. Niech wyjebią wyłącznik uderzeniowy , automatyczne odcinanie zapłonu i niech wypierdolą przy okazji przegrodę ogniową w swoich wozach bo przecież kurwa to wszystko przeciwko ich jebanym prawom do wolności i decydowania o swoim życiu.
@ wojas30
zycze Tobie aby Ci się przy drobnej stłuczce poduszeczka otworzyła to się dowiesz po cholerę się te pasy zapina nawet na mieście.
Taa chyba w rowerze. W żadnym normalnym, działającym samochodzie poduszki nie wystrzelą przy lekkim zderzeniu. Poduszki działają dopiero przy przyspieszeniu <<10G
,,I jeszcze taka pointa- sam zapinam pasy, bo uważam to za rozsądniejsze"
Sęk w tym, że zniesienie nakazu jest pożyteczne, bo banda takich idiotów, jak choćby ty porozbija sobie tępe głowy o szybę, a ludzie rozsądni i inteligentni będą mieli możliwość tworzenia normalnego społeczeństwa.
Mam do czynienia z ratownictwem medycznym i nie raz widziałem śmierć z powodu zablokowanych pasów. Są nawet do kupienia specjalne przecinaki do pasów, sam z takim jeżdżę.
Zresztą, po chuj dyskutuję z menelami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów