18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pat Condell o islamie
xterminatorx • 2012-07-25, 0:27
Kilka mądrych słów o "religii pokoju" i słabości Europejczyków

Materiał do nowych nie należy ale jak najbardziej aktualny
Zgłoś
defcon1 2012-07-25, 13:06
Bardzo inteligentny człowiek, miło posłuchać.
Ale na 04:49 nie mogłem uwierzyć:
"Poza tym, dzisiejsi Europejczycy nigdy nie musieli walczyć o swoją wolność"

Jak zwykle pamięta się o Hitlerze i o tym jak dzielnie Francja i Anglia walczyły w obronie Europy i oczywiście o USA które zawsze ratuje świat. A o przeszło 50-letniej okupacji radzieckiej w Polsce ktoś pamięta? My po 123 latach cieszyliśmy się wolnością ledwie 21 lat, a potem znów okupacja hitlerowska, później radziecka. Ale po co pamiętać o zapomnianym dziecku bloku wschodniego, kołchozie europejskim i sierocie po ZSRR jakim dla większości z nich jest Polska. Gościa lubię, ale tutaj mnie negatywnie zaskoczył...
Zgłoś
R................r 2012-07-25, 13:18 1
Up

Po pierwsze - powiedzał "większość ludzi w dzisiejszej Europie",po drugie u nas pokolonie po 89 też nie musiało. Poza tym my nie mamy aż tylu brudasów u siebie, a jego komentarz dotyczył krajów, gdzie islamizacja jest problemem.
Zgłoś
anonymousm 2012-07-25, 13:50 1
Koleś pieprzy głupoty, licząc, że ciemny lud to kupi i zacznie się wzmagać i mobilizować. W żadnym wypadku muzułmanie nie są uprzywilejowani w Europie Zachodniej. Prawada jest taka, że w np. w Niemczech:
- policja polityczna oficjalnie ogłosiła slafitów i organizacje islamskie za największe zagrożenie dla porządku konstutucyjnego, większe niż lokalni naziści, których też jest niemało;
- sąd cywilny w Kolonii zakazuje rytuału obrzezania: Turcy, Arabowie i Żydzi są wstrząśnięci;
O Francji nie wspomnę, gdzie kobietom nie wolno nosić tradycyjnych muzułmańskich strojów, a krzyżyków jakoś nikt nie zabrania chrześcijankom na szyi wieszać.
Rasizm w Europie trzyma się dobrze, niezależnie, czy uznaje się to za powód do radości czy smutku.
Zgłoś
rs_t 2012-07-25, 13:59
@anonymous
to dziwne, byłem we Francji 2 lata temu, widziałem kobiety w tradycyjnych muzułmańskich strojach. A dokładnie to w Paryżu, centrum. Możesz to jakoś wytłumaczyć?
Zgłoś
anonymousm 2012-07-25, 14:08
Qrs_t

Zakaz noszenia burek wszedł w życie 11 kwietnia 2011 roku.
Zgłoś
rs_t 2012-07-25, 14:16
@anonymous

mój błąd, byłem 2 lata temu. Jak ten czas szybko leci.
Zgłoś
sukafon 2012-07-25, 15:51 2
O ile z islamem dobrze gada, to niepotrzebnie na koniec mówi ogólnie o regilii. Chcecie tego czy nie, chrześcijaństwo jest ostoją Europy (i USA w sumie też) i jesteście debilami dążąc do umniejszenia tego wyznania. 1 na ileś tam tysięcy księży może i wyrumpocze ministranta, pewnie. Ale za to praktycznie każdy imam skaże Cię na śmierć za bluźnierstwo, nieprzyjęcie islamu, chlanie, rąbanie na boku itd. Więc zastanów się, wojujący ateisto, co tak naprawdę robisz...
Zgłoś
bloodwar 2012-07-25, 16:33
@sukafon - w Czechach jakoś 80% ludzi to ateiści i jakoś nie się tam nie dzieje, w Turkmenreichu (nasz zachodni sąsiad) jest 10 milionów islamów, 1/8 populacji i też tam się nic nie dzieje, w Arabii Saudyjskiej czy Iranie jest 100% muzułmanów i też tam ludzie normalnie chodzą do pracy, zarabiają, żenią się, ciupciają, jak komuś bardzo zależy to i faceta w anal wyłomocze i piwa się napije i wieprzowinkę przekąsi ... Tylko prawicowym zaściankowcom wydaje sie, że są ostatnią ostoją cywilizowanego świata i że za tarczą chrześcijaństwa jest już tylko smród, bród i spalona ziemia

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
p................s 2012-07-25, 17:39
a ilu z Was miało kiedykolwiek styczność z Islamem? Karmią was medialną papką a Wy to wpierdalacie co dzień.

Chrześcijanie - jeszcze długo Muzułmanie będą musieli się wysadzać by wyrównać ilość krwi przelanych przez nas - cywilizowanych uczniów Jezusa.

Nie jestem za tym by islamizować Europę ale zanim zaczniecie hejtować to poczytajcie, popatrzcie, pojedźcie gdzieś gdzie Islam jest religią dominującą
Zgłoś
J................i 2012-07-25, 19:12 5
bloodwar napisał/a:

w Arabii Saudyjskiej czy Iranie jest 100% muzułmanów i też tam ludzie normalnie chodzą do pracy, zarabiają, żenią się, ciupciają, jak komuś bardzo zależy to i faceta w anal wyłomocze i piwa się napije i wieprzowinkę przekąsi ...

kurwa, co za debil w arabii saudyjskiej istnieje policja religijna oraz obowiązek wyznawania islamu. istnieje w tym kraju zakaz posiadania biblii, a innowiercy muszą wystąpić o wizę na wjazd do kraju. Istnieje absolutny zakaz wjazdu chrześcijan do Mekki. Wszystkie w/w wykroczenia oraz homoseksualizm z miejsca karane są dekapitacją.

Cytat:

Chrześcijanie - jeszcze długo Muzułmanie będą musieli się wysadzać by wyrównać ilość krwi przelanych przez nas - cywilizowanych uczniów Jezusa.

tak idioto, niech nas wysadzają bo muszą nadrobić, weź się pierdolnij, a jak nie pomoże to popraw tak żebyś nie mógł już więcej głupot pierdolić

phoks napisał/a:

Nie jestem za tym by islamizować Europę ale zanim zaczniecie hejtować to poczytajcie, popatrzcie, pojedźcie gdzieś gdzie Islam jest religią dominującą

chciałem pojechać do arabii sudyjskiej, ale trzeba wystąpić o wizę dla innowiercy, a gdybym przypadkiem miał krzyżyk na szyi to mi go tam zdejmą razem z głową. co ty kurwa myślałeś, że to wczasy w egipcie, gdzie dasz abdulowi 10 dolców i cały dzień ci driny donosi przy basenie. gdyby nie ta kasa to by cię tam od razu oskórowały śniade kurwy. kiedyś wkręcałem jednego marokańczyka na chatroulette, że jestem z niemiec i chcę przejść na islam, bo mi się mahomet objawił we śnie. Tępy szmaciarz łyknął od razu, a jak zacząłem gadać, że muszę potrząsnąć moim krajem żeby inni też zmienili wiarę na tę właściwą to zaraz na skype'a mnie zapraszał...z tymi kurwami nie ma żartów, nie daj boże sie bomby atomowej dorobią jebusy i dopiero będzie cyrk
Zgłoś
Kwejkii 2012-07-25, 23:08
@Piłsudski
Takich głupot nie słyszałem i to juz dawno : D Byłem w Arabii Saudysjkiej i opowiem:
Tak ludzie innej wiary niz muzłumanie nie mogą wejść do Mekki oraz do paru miejsc. Do Arabii Saudysjkiej mogą i wiza jak wiza do wiekszości krajów na innych kontynentach. I nie tylko innowiercy ale muzłumanie, też muszą wystąpić o wize. Tu już obaliłem pierwszą twoją głupote.
Teraz druga: Nikt na siłę nie musi przyjmować Islamu, bo taki człowiek nadal będzie nie wierzący jeżeli robi to bez intencji.
Nie ma żadnego zakazu na temat Biblii W naszej wierze trzebą ją szanować jak jak Koran. To samo z Jezusem(ponieważ uznajemy go za proroka).
Co do gejów to nie wiem jak tam jest ale nagle taki obrońca się zrobiłeś ?
No to musisz sporo wiedzieć o krajach muzłumańskic na podstawie hotelu z egiptu + Markoańczyka z chatroulette.

Tak się nie czepiaj, że głupoty ktoś pisze bo sam wieksze piszesz

Najwięcej ludzie mają do powiedzenia Ci, którzy nic nie wiedzą.

Byłem w kilku krajach arabskich dość długo więc wiem co piszę. No chyba, że lepiej wierzyć telewizji i ludziom typu Józef

Tak czy siak: Najpierw poznaj Koran później ludzi ok ? Bo nie bronie tutaj wszystkich muzłumanów. Są Ci pseudo i Ci normalni porządni. Poczytaj sobie wypowiedzi islamskich uczonych na temat Ugrupowań terrorystycznych itp Nikt nikogo nie broni a nawet na odwrót.

Tak czy siak oceniasz cała narody oraz wiarę na podstawie Kilku osób. A poźniej się dziwicie dlaczego Polacy mają taką opinie a nie inną.

Yo
Zgłoś
R................r 2012-07-25, 23:37 1
Up

Już był taki jeden który mi opowiadał podobne głupoty. Nie będę się powtarzał ale zainteresowanych odsyłam do tematu:

sadistic.pl/islam-i-pedofilia-vt115049.htm
Zgłoś
J................i 2012-07-26, 0:10 6
Kwejkii napisał/a:

Takich głupot nie słyszałem i to juz dawno : D

chcesz posłuchać większych to idź do meczetu

Kwejkii napisał/a:

yłem w Arabii Saudysjkiej i opowiem:

bo szmaciarzy tam wpuszczają

Kwejkii napisał/a:

Do Arabii Saudysjkiej mogą i wiza jak wiza do wiekszości krajów na innych kontynentach. I nie tylko innowiercy ale muzłumanie, też muszą wystąpić o wize. Tu już obaliłem pierwszą twoją głupote.

Nic nie obaliłeś, bo sam przyznałeś, że wizy są, a, że specjalne są dla innowierców, to tego jako szmaciarz nie wiesz.

Kwejkii napisał/a:

Teraz druga: Nikt na siłę nie musi przyjmować Islamu, bo taki człowiek nadal będzie nie wierzący jeżeli robi to bez intencji.

Masz rację, innowiercą funduje się dekapitację, jeśli ciapaci stanowią większość w danym kraju. Nie kłam i nie każ mi szukać cytatów na ten temat z koranu, bo takowe są i w razie potrzeby mogę znaleźć.

Kwejkii napisał/a:

Nie ma żadnego zakazu na temat Biblii W naszej wierze trzebą ją szanować jak jak Koran.

Kłamstwo. Ze Starego Testamentu tylko Tora jest wspólna dla 3 wielkich religii monoteistycznych. Z kolei pełny Nowy Testament oprócz Ewangelii, czyli opisu życia Jezusa Chrystusa, zawiera również dzieje apostolskie, czyli opis kształtowania się Kościoła, nie wspominając już o tym, że brudasy nie uznają świętych Kościoła Katolickiego, a byli nimi apostołowie.

Kwejkii napisał/a:

Co do gejów to nie wiem jak tam jest ale nagle taki obrońca się zrobiłeś ?

Dobrze wiesz co spotyka osoby homoseksualne w krajach muzułmańskich. Poza tym ja nigdy nie nawoływałem do dekapitacji czy kamieniowania tak jak czyni to koran.

Kwejkii napisał/a:

To samo z Jezusem(ponieważ uznajemy go za proroka).

A my za Boga, dlatego nie jeden Chrześcijanin stracił już głowę.

Cytat:

Najwięcej ludzie mają do powiedzenia Ci, którzy nic nie wiedzą.

Albo kłamią, tak jak ty, szmaciarzu.

Kwejkii napisał/a:

Byłem w kilku krajach arabskich dość długo więc wiem co piszę. No chyba, że lepiej wierzyć telewizji i ludziom typu Józef

Też byłem w kilku krajach arbskich, przeczytałem koran-księgę nienawiści, miałem do czynienia z dziesiątkami brudasów studiujących na mojej uczelni

Kwejkii napisał/a:

Najpierw poznaj Koran później ludzi ok ?

Jak już wspomniałem, miałem tę wątpliwą przyjemność poznać i koran i brudasów.

Kwejkii napisał/a:

Są Ci pseudo i Ci normalni porządni.

Porządny muzułmanin to oksymoron.

Kwejkii napisał/a:

Poczytaj sobie wypowiedzi islamskich uczonych na temat Ugrupowań terrorystycznych itp Nikt nikogo nie broni a nawet na odwrót.

islamski uczony...znowu oksymoron

Kwejkii napisał/a:

Nikt nikogo nie broni a nawet na odwrót.

Jakby nad Bliskim Wschodem nie wisiał cały arsenał jądrowy USA, to te zwierzęta inaczej by śpiewały.

Cytat:

Tak czy siak oceniasz cała narody oraz wiarę na podstawie Kilku osób. A poźniej się dziwicie dlaczego Polacy mają taką opinie a nie inną.

Zamachy w Londynie, Nowym Jorku, rozjebanie kilku dzielnic Londynu i Paryża, materiały z harda, treść koranu i nawet szmaciarz, który próbuje kłamać bezczelnie na sadolu...potem brudasy udają zdziwionych, gdy każdy cywilizowany człowiek ma ich za gówno.

Swoją drogą należy zauważyć, że i arabi i żydzi to narody semickie (semici to potomkowie biblijnego Sema, syna Noego). Na przykładzie powyżej przekonaliśmy się, że ci pierwsi nie są wcale gorsi w kłamaniu niż ci drudzy. Dlatego należy wykazywać zdrowy antysemityzm w pełnym tego słowa znaczeniu.

WARA OD EUROPY BRUDASY!
Zgłoś
Kwejkii 2012-07-26, 0:19 1
@up
Szczerze Ci współczuje : D Dalsza rozmowa nie ma sensu tak więc skończe.
Powodzenia życzę w leczeniu kompleksów

Yo
Zgłoś
J................i 2012-07-26, 0:25 4
Kwejkii napisał/a:

@up
Szczerze Ci współczuje : D Dalsza rozmowa nie ma sensu tak więc skończe.
Powodzenia życzę w leczeniu kompleksów

Trzeba było nie kłamać bezczelnie. Porzuć księgę podyktowaną przez diabła i otwórz serce, Jezus przyjmie każdego do Kościoła. Jahwe akbar

tak drodzy Sadyści Katol rozprawia się z brudasem, który próbuje robić ludziom wodę z mózgu. Powinienem zmienić nick na Jan III Sobieski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów