📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Indonezyjskie koleje w niecodzienny sposób zaczęły walczyć z pasażerami na gapę. Nad torami zawieszają przeszkody, które mają strącać siedzących na dachach wagonów
Podróżowanie na dachu jest bardzo popularnym w Indonezji sposobem podróżowania bez biletu. Dlatego teraz, by pozbyć się niechcianych pasażerów, nad torami wieszane są rzędy betonowych kul. Człowiek na dachu przejeżdżającego pociągu ryzykuje, że uderzy w taką kulę.
Władze kolei zgadzają się, że jest to niebezpieczne dla ludzi, ale podkreślają, że poprzednie próby odstraszenia gapowiczów były nieskuteczne. Wcześniej dachy pryskano farbą lub oliwą, a specjalne grupy muzyczne śpiewały piosenki o bezpieczeństwie.
Co roku w Indonezji ginie kilkadziesiąt osób jeżdżacych na dachach - niektórzy w wyniku porażenia prądem, inni spadają. Pasażerowie mówią, że pociągów jest za mało i są one przeładowane, a bilety za drogie".
Podróżowanie na dachu jest bardzo popularnym w Indonezji sposobem podróżowania bez biletu. Dlatego teraz, by pozbyć się niechcianych pasażerów, nad torami wieszane są rzędy betonowych kul. Człowiek na dachu przejeżdżającego pociągu ryzykuje, że uderzy w taką kulę.
Władze kolei zgadzają się, że jest to niebezpieczne dla ludzi, ale podkreślają, że poprzednie próby odstraszenia gapowiczów były nieskuteczne. Wcześniej dachy pryskano farbą lub oliwą, a specjalne grupy muzyczne śpiewały piosenki o bezpieczeństwie.
Co roku w Indonezji ginie kilkadziesiąt osób jeżdżacych na dachach - niektórzy w wyniku porażenia prądem, inni spadają. Pasażerowie mówią, że pociągów jest za mało i są one przeładowane, a bilety za drogie".
Już nie mogę się doczekać aż zobaczę filmik na hardzie pod tytułem " oddziaływanie metalowej kuli na człowieka "
hmm efekt domino musi wyglądać epicko
artykul z dzisiejszego metro
u nas od razu by te kule zajebali i oddali na zlom
Mi się wydaje, że te kule są troche za wysoko Przecież mogą się położyć to wtedy ich nie trafi. I te kule są trochę za małe
Mixtape napisał/a:
I te kule są trochę za małe
Też po zdjęciu myślałam, że są dużo większe - słabe pierdalnięcie.
Jakie luksusy w tych pociągach na dachu nawet efekty gry zręcznościowej się znajdzie. w dół i w górę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów