📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spirito napisał/a:
@macias17, johny-owlosiony, szczur77
pochodze z katowic.
jak mi ktores z was karze sciagac buty kiedy wam sie bezpieczniki spala, to kurwa wam dam instrukcje obslugi i podrecznik z ogolniaka na temat elektryki, powodzenia przy zmianie faz dzielonych w kuchni przy lodowce, kuchence, zmywarce, swietle, zwyklych kontaktach i nie wiem.. zeby piekatniej bylo, klimatyzacji \m/
gincie od napiecia 380 v
A Ty kurwa co? SEPa wczoraj zdałeś i szpanujesz?
banior napisał/a:
TYLKO,buraki ściągają buty jak do kogoś przychodzą.I TYLKO buraki ściągać buty każą,lub proponują.
No może u ciebie kurwa nie ma podłogi tylko jakiś piach usypany, ja nie lubie jak do mnie na czyściutki dywan ktoś sie pcha z buciorami
Ciekawie będzie to wyglądało, jak dziurawa skarpetka będzie mocno upierdolona. Piękny kontrast
szok - w dzisiejszych czasach, taki badziew, gdy skarpety kosztują kilka złotych? Mam ich zawsze w zapasie - przynajmniej 5 par .
@up
Ja piedole,gratuluję Ci przezorności.
Ja piedole,gratuluję Ci przezorności.
Do wszystkich,którzy piszą do mnie:"nie chcę żeby mój czściutki dywan był brudny","jak ci ktoś w szpilkach wejdzie"itd.Kurwa to zacznijcie sprzątać swoje nory burackie,montujcie panele,kafle o wysokim współczynniku twardości/ścieralności,dywany kupujcie wełniane,a nie jakies poliestrowe czy bawełniane,i zmieńcie znajomych,na takich którzy nie zapierdalają po bagnach,czy gnoju,tylko chodzą po chodniku,i mają buty, a nie gumofilce.
@banior
skoro tak sprawę stawiasz to wypierdalam Cię z moich znajomych.Więcej Mi w gumofilcach do domu nie wejdziesz
skoro tak sprawę stawiasz to wypierdalam Cię z moich znajomych.Więcej Mi w gumofilcach do domu nie wejdziesz
I tak jego życie legnie w gruzach bo teraz ma brudną skarpetke od góry..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów