📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
W Americam Pie miał koleś lepszy patent skarpetkowy
@banior niech ktoś Ci przejdzie po parkiecie w szpilkach...
banior pewnie zes z warszawy co ?
btw jak by tak pokazal jak zakryc ta na najwiekszym palcu to by bylo cos......
btw jak by tak pokazal jak zakryc ta na najwiekszym palcu to by bylo cos......
Gorzej jak skorupa sie niezechce ułożyć...
@kia_i_17 to bys mu ja zaszyla
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
pochodze z katowic.
jak mi ktores z was karze sciagac buty kiedy wam sie bezpieczniki spala, to kurwa wam dam instrukcje obslugi i podrecznik z ogolniaka na temat elektryki, powodzenia przy zmianie faz dzielonych w kuchni przy lodowce, kuchence, zmywarce, swietle, zwyklych kontaktach i nie wiem.. zeby piekatniej bylo, klimatyzacji \m/
gincie od napiecia 380 v
pochodze z katowic.
jak mi ktores z was karze sciagac buty kiedy wam sie bezpieczniki spala, to kurwa wam dam instrukcje obslugi i podrecznik z ogolniaka na temat elektryki, powodzenia przy zmianie faz dzielonych w kuchni przy lodowce, kuchence, zmywarce, swietle, zwyklych kontaktach i nie wiem.. zeby piekatniej bylo, klimatyzacji \m/
gincie od napiecia 380 v
@up
"karze"....
"karze"....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów