dla francuskiej armii i niektórych ''kierowców''
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pytanie tylko po huj.... jak jest kierownica ?
Ciekawe jakby o wyglądało jakby był załadowany?
Normalnie siłownik dobrałoby się pod DMC + jakiś zapas... ale to kitajce to chuj ich tam wie
Trump w Polsce,ruskie na lewarku odrzutowce zakręcają ...Trza się bać ??
Szykują inwazje na nasze blokowiska, tam inaczej nie idzie zawrócić
Łatwy sposób na ucieczkę...
Husqvarna SM 125 S
Jak dla mnie to jakby nakręcili to było to wyszło 1000x szybciej
-Ernest Hemingway
Do pytających "po co jak jest kierownica?", "nie nauczyli się zawracać na trzy?"- ten bajer jest stworzony do miejsc w których jest zbyt wąsko, żeby normalnie zawrócić. Oczywiście jest to bajer, który może z raz będzie przydatny, a może i nie, ale cóż- bogatemu wszystko wolno, a głupiemu nikt nie zabroni
Volfodzio napisał/a:
Normalnie siłownik dobrałoby się pod DMC + jakiś zapas... ale to kitajce to chuj ich tam wie
Siłownik, siłownikiem, ale gówno by zrobili bo środek ciężkości mocno przesunąłby się w tył gdzie jest ładunek i co najwyżej przednie koła mogliby sobie wymienić, a nie zawrócić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów