📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ty w ogóle widziałeś kiedyś słownik i znasz znaczenie słowa "patetyczny"?
vortexture napisał/a:
Ty w ogóle widziałeś kiedyś słownik i znasz znaczenie słowa "patetyczny"?
nie masz sie do czego dopierdalać z rana? (nawet ja zaczynam dopierdalanie się od 10 tej rano). Słowo "patetyczna" pralka a raczej pseudomuzyka z niej dochodząca kojarząca sie z przebudowaniem nastroju na coś podniosłego, ważnego itp jak najbardziej pokrywa się z użytym słowem "patetyczna" ...
jakby pociąg jechał
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
to doskonale obrazuje bicie silnika czyli ruch niesynchroniczny kristoffsa-powella.
Też już myślałam, że ktoś przetłumaczył dosłownie z "pathetic", ale pralka ewidentnie jest patetyczna. Tym razem miał rację
Mozna tez tak
HAL9000/2 napisał/a:
to też z you tube ale bardziej kreatywne...
Co jest kreatywnego w graniu ACDC ? Ten sam poziom kreatywności co granie smoke on the water.. standardowy Janusz gitary pierwsze co gra to Thunderstuck
gonzales1988 napisał/a:
Co jest kreatywnego w graniu ACDC ?
bardzo wiele w porównaniu z filmikiem autora tego tematu. Czy wyraziłem sie dość jasno czy wymagasz dodatkowych wyjaśnień aby załapać kontekst całości?
Przy zatwardzeniu w sam raz!
Komuś się pralka urwała z Conana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów