Tęsknię za latami 90, problem Juleczek i Oskarków zostałby zamieciony na momencie...
Tęsknię za latami 90, problem Juleczek i Oskarków zostałby zamieciony na momencie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałem racje jesteś jeszcze dzieckiem kolego. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, napisałem ze jaranie sie polityką to pedalstwa a wszystkie partie polityczne to ciota i chuj i jedno bagno po 89. Im to na rękę skłółcic głupich polaczków. Dzisiaj widziałem w lidlu sytuację jak polak żebrał a przy wejściu do niemieckiego lidla półka z towarami zdonejtowamymi na banderowską upadlinę. Przez właśnie takich lemingów jak ty jest coraz gorzej bo jesteście marionetkami cv=zy to po , czy pis, czy konfederacja, czaerwoni, zieloni i kościół do tego.
gowno wiesz a myslisz ze cos wiesz. a te bajki z lidla to mozesz swoim przyglupim kolegom opowiadac ktorzy lykaja
lemingi to cie zrobily i wyrosl taki kurw glup[iomadry ktory chuja wie o swiecie a o Polsce to juz wogole gowno wie
gowno wiesz a myslisz ze cos wiesz. a te bajki z lidla to mozesz swoim przyglupim kolegom opowiadac ktorzy lykaja
lemingi to cie zrobily i wyrosl taki kurw glup[iomadry ktory chuja wie o swiecie a o Polsce to juz wogole gowno wie
no właśnie dziecko trafiłem w punkt i zabolało cię, ale jesteś lemingiem. Myslisz że będe ci odbijał piłęczkę i stawał po stronie pisu po konfy, sld czy jak ich nazwiesz. Ja jestem ponad tym nie jestem lemingiem jak ty. Strach jak będziesz miał prawa wyborcze
A tak powaznie to te zabawki typu stroboskopy to nawet na te dzieciaki nie dziala, jak to ma zatrzymac doroslego zmotywowanego ciapaka?
no właśnie dziecko trafiłem w punkt i zabolało cię, ale jesteś lemingiem. Myslisz że będe ci odbijał piłęczkę i stawał po stronie pisu po konfy, sld czy jak ich nazwiesz. Ja jestem ponad tym nie jestem lemingiem jak ty. Strach jak będziesz miał prawa wyborcze
gowno trafiles chuja wiesz tyle w temacie
nie brnij bo robisz sie bardziej zalosny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów