Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszsycy tylko żałują a (nie mówię o was) jakby co do czego to by przysłowiowej złotówki nie dali.
Dla takich kurwa patusom chcesz dać pieniądze i myślisz że ta kasa pójdzie na dzieciaka... XD prędzej kasa ze zbiórki poleci na przelew i ćpanie..... Jak by mi kazal z przymuszeniem wpierdolu dać takim choć 20 zł to te pieniądze wole spalić a nie dam.
Jak chcesz pomóc (co sam robiłem i staram się robić w miare możliwości takim dziecią). To kup ubranka mleko w proszku jebaną czekolade ale broń boże żadnuch telefonów i rowerów..... Bo dzieciak może z pół godziny się pocieszy a telefon znajdziesz w lombardzie
To kto ją zmusił dupy dawać....
Ale to jest tak jak się jest podczłowiekiem i się żyje sekundą... Żałuje tylko że III rzesza nie wygrała z związkiem radzieckim być może niemcy wprowadzili by tam jakieś cywilizowane standardy życia i ogłady ludzkiej
niemcy i cywilizowane standardy?? hahah co ty gadasz niemcy wieczorami boja sie wyjsc w swoim kraju poza obszar wlasnego domu bo imigranci im wpierdola
Cóż, według wielu patusów klaps to nic złego.
twoim zdaniem to był klaps
Co za pizda to nagrywała? Przecież wystarczyło jej lekko jebnąć tasakiem przez ręce.... Lub chociaż nogą od stołu lub krzesłem i dramat by się skończył. Matka do odstrzału a "operator" dożywocie
to była jej matka i była przerażona zachowaniem córki, myślę że dlatego nagrywaa aby komuś ten film pokazać
Nie ma nic bardziej wkurwiającego niż płacz bękartów. Powinna małego skurwysyna do studni wrzucić i byłby spokój, a nie pierdolić się z jakimiś chujowymi klapsami.
Dokładnie, szkoda że twoja stara tego nie zrobiła gdy miała szanse.
Aż specjalnie konto założyłem żeby to napisać. Czekam na sequel tego filmu jak ojciec dziecka filmik skończył oglądać bo widać że "" operatorka kamery "" wiedziała co się będzie dziać i nagrała tyle ile trzeba
w tradycji Sadola jest to że zanim napiszesz, pokaż cycki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów