Matka do odstrzału
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spoko, za parę lat się potomek odwdzięczy. Ciekawe jak suka bliat będzie cwaniakować.
O prosze! To w Rosji też mają 500+?
Odkrycie ameryki... od wieków część matek nie daje rady sobie z dzieckiem.
edmund napisał/a:
w tradycji Sadola jest to że zanim napiszesz, pokaż cycki
gejowskie kluby zamknięte ze na necie szukasz
RATMlover napisał/a:
Ah ta pokrętna logika, dziecko płacze = zacznę go napierdalać aby przestało. Do odstrzału.
jeszcze po głowie, a później wyrastają te, no takie tereny leśne z łąkami gdzie żołnierze ćwiczą
oooo poligon przypomniałem sobie
Stary ja szpadlem gasił jak się jej kołyska paliła.
Zabiłbym tą kurwę, wyrwał wszystkie zęby obcążkami, a później paznokcie, jeden po drugim. Na koniec wyciągnął jej oko łyżką
Miruvor napisał/a:
Zabiłbym tą kurwę, wyrwał wszystkie zęby obcążkami, a później paznokcie, jeden po drugim. Na koniec wyciągnął jej oko łyżką
Wstawaj Maciek z klanu, zesrałeś się.
Wróci Walodia i kurwisko będzie tak klepał tak samo.
silwerbalk napisał/a:
To kto ją zmusił dupy dawać....
Ale to jest tak jak się jest podczłowiekiem i się żyje sekundą... Żałuje tylko że III rzesza nie wygrała z związkiem radzieckim być może niemcy wprowadzili by tam jakieś cywilizowane standardy życia i ogłady ludzkiej
Jesteś idiotą czy tylko udajesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów