Znalezione na fb...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tacy zaraz po wyjściu z pierdla powinni wpadać do takiego gigantycznego kibla. Następnie wielka mechaniczna ręka naciska spłuczkę i fluszzzzzzzz.
to nie fake, podobne rzeczy na fb widziałem.. ci przynajmniej jako tako rozmawiają po polsku, patole ode mnie z fb mówią po polsku gorzej niż ukraińcy
Moim zdaniem takim ludziom powinno się odbierać prawo do głosowania. Zbudować im jeszcze jakieś miasto na jakimś zadupiu w Polsce im tam zwozić ten odpad.
@GlassEdi widać twoje zdjęcie w polu komentarza! Nie jesteś anonimowy, koledzy Cie znajdą.
Dobra, dla znudzonych, easy sposob na znalezienie tekstu: wpisac pierwsze zdanie w wyszukiwarce FB i po sprawie
Ogolnie to przejrzalem te profile i powiem tak, ciezko mi uwierzyc, ze to jest prawdziwe, chociaz kto tam wie...
"caćpać", fake, patole nie mówią i nie piszą "naćpać", oni mają wiele określeń na ćpanie, na przykład jeśli chodziłoby im o kokainę to pisaliby "wciągać krechę" albo "bzykać sztywną Lucy", jeśli chcieliby palić mery to napisaliby "jarać jointy" chociaż raczej "iaraci dojnty", patole tak nie gadają, poza tym co drugi wyraz byłaby "kurwa". Fake jak chuj.
A jeśli chodziłoby o LSD to gadaliby "trząsać dropsy".
krasnal_hałabała napisał/a:
"caćpać", fake, patole nie mówią i nie piszą "naćpać", oni mają wiele określeń na ćpanie, na przykład jeśli chodziłoby im o kokainę to pisaliby "wciągać krechę" albo "bzykać sztywną Lucy", jeśli chcieliby palić mery to napisaliby "jarać jointy" chociaż raczej "iaraci dojnty", patole tak nie gadają, poza tym co drugi wyraz byłaby "kurwa". Fake jak chuj.
Znawca. Widać że lubisz dirty sanchez.
Jeszcze niech debile podadzą dokładną lokalizację, to do pierdla trafią szybciej, niż z niego wyszli.
Fajnych znajomych macie. Ja od takiego ludzkiego śmiecia trzymam się z bardzo daleka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów