Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pojebało was? Co się dziewczynie należało? Goście odpierdalają dla streamu krzywe akcje i kuszą los, upijając laski. Dzień wcześniej wyjebali na mróz upitą półnagą dziewczynę. Tacy ludzie się rozkręcaja i nie potrafią sami się kontrolować, jak ktoś nie ogarnie ich tematu to prędzej czy później zabiją.
ten ulany kurwiszon był tam z własnej nieprzymuszonej woli i ten poprzedniego dnia też
Facet też gieroj, że ho ho... Z panną idzie w zapasy i nie daje rady, buahahah...
Dlatego jestem zdania, że chłop musi wywalić przynajmniej te 100 na klate i 150 w martwym, bo inaczej pisda do bicia, nie facet...
Myślę, że patus mimo wszystko starał się nie zrobić jej krzywdy.
Najbardziej boli, że to widzowie tworzą takich mentalnych śmieci. Nie biało-rycerzę, bo typiara reprezentuje ten sam poziom, skoro zadaje się z takim zjebem. To nie jest normalne, że taki patus żyje sobie na przyzwoitym poziomie, bo oglądają go zjeby i dają donejty, a ktoś inny zapierdala od rana do nocy uczciwie i ledwo wiąże koniec z końcem. Nie rozumiem patogali i patostreamów to powinno być piętnowane tak samo jak oglądanie tego gówna
Dokładnie jak z pisowskimi patusami 500+. Nie muszą pracować i doją MOPS na potęgę, mając często więcej niż średnia krajowa
Patusiara zaatakowała tego kretyna (Bartek Karpa), bo ten chwilę wcześniej chlapnął jej kielonem wódki w oczy, co jest co najmniej bardzo bolesne.
Film zaczyna się od momentu, kiedy patusiara wróciła z kibla, w którym przemywała te spuchnięte oczy. Stąd jej agresja od pierwszej sekundy filmu.
Ogólnie sam Kawiaq (Marcin Faryna) to jest główny zapalnik tych pierdolniętych akcji.
Wpiszcie jego ksywę w neta i sami się przekonajcie, co ten zjeb odpierdala i dlaczego wszyscy chcą go bić do tego stopnia, że teraz pozdrawia widzów "ze słonecznej Malediwy" w Egipcie.
Podobno juz uciekli za granicę
Ale coś nie pykło i są już w kajdanach xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów