Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty za PO w pieluchy robiłeś czy jesteś z rodziny struktury SB, a może nieświadoma sklerozą?
Dziecko drogie, przeszedłem wszystkie frakcje jako urzędnik państwowy, a w 1989 rok wkraczałem będąc dorosłym. Nie ma większej chujozy jak PiS, a to co pierdolą w twojej ulubionej TVPiśdzie trafia właśnie do takich głupoli jak ty
Dziecko drogie, przeszedłem wszystkie frakcje jako urzędnik państwowy, a w 1989 rok wkraczałem będąc dorosłym. Nie ma większej chujozy jak PiS, a to co pierdolą w twojej ulubionej TVPiśdzie trafia właśnie do takich głupoli jak ty
Dałem Ci piwo, może przejrzysz na oczy i dotrze do Ciebie że polityk to świnia i złodziej, niezależnie od opcji.
Dałem Ci piwo, może przejrzysz na oczy i dotrze do Ciebie że polityk to świnia i złodziej, niezależnie od opcji.
A tu się z Tobą zgadzam, chociaż szwagier był posłem, ale nie był złodziejem. Jednak takiej chujozy jak teraz to wcześniej nie było
PO rządziło 8 lat, nikt PiSowi nie dawał szans na wygraną w wyborach, przedstawili program wyborczy i Hop. Teraz PiS rządzi 8 lat i bardzo mnie ciekawi, czy PO przedstawi w końcu jakiś program, czy to wszystko na co ich stać. Przed kamerami to się mięchem obrzucają, a jutro u Mazurka na urodzinach razem wódę chleją. Ot cała filozofia, wzbudzać emocje i sterować ludźmi, byle przy korycie się utrzymać.
Złodziejstwo nazywasz programem wyborczym? Z Pełowców się śmiałem, ale był spokój, a pisowczyki, którzy przyszli na stołki do np. mojego urzędu, to są takie młoty, że aż przykro, a najgorzej, gdy musisz tym imbecylom być posłusznym. Zresztą, niedawny przykład: marszałek i vice, Penelopa i Pies, obaj konfidenci za komuny, siostra Penelopy miała faceta, który był oficerem SB i który Kucińskiemu uratował dupę, gdy włamał się do apteki. Jeden i drugi to ćpuny i cwele Kaczora
I widzisz typie jaki masz problem ze sobą.Od razu jak ktoś się wypowie wbrew twojej opinii to wyzywasz gomod pisowcow, oglądaczy TVP czy tam chuj.Pis w programie ma pomóc patosiarni i emerytom i obietnic dotrzymał a po jakie obietnice spełniło? Po 2 urzędnik państwowy samo mówi za siebie ze za po było ci lepiej bo to były czasy największych wałków zaś człowiek uczciwie prowadzący działalność miał problem z utrzymaniem się na rynku.
A tu się z Tobą zgadzam, chociaż szwagier był posłem, ale nie był złodziejem. Jednak takiej chujozy jak teraz to wcześniej nie było
Taka chujoza była zawsze, tylko telewizja każdej opcji wzięła sobie za honor pianie o wybrykach przeciwników na potęgę.
I widzisz typie jaki masz problem ze sobą.Od razu jak ktoś się wypowie wbrew twojej opinii to wyzywasz gomod pisowcow, oglądaczy TVP czy tam chuj.Pis w programie ma pomóc patosiarni i emerytom i obietnic dotrzymał a po jakie obietnice spełniło? Po 2 urzędnik państwowy samo mówi za siebie ze za po było ci lepiej bo to były czasy największych wałków zaś człowiek uczciwie prowadzący działalność miał problem z utrzymaniem się na rynku.
Zaraz, zaraz, ale coś pisałeś o mnie jako Pełowcu, SBku czy jakoś tak? Bądź logiczny.
Taka chujoza była zawsze, tylko telewizja każdej opcji wzięła sobie za honor pianie o wybrykach przeciwników na potęgę.
Nie, Kris, nie było. Takiego złodziejstwa jawnego, takiego gówna jakie PiS zrobił z gospodarką, polityki Zenek+ wraz z gównem Disco Polo i utrzymywaniem nierobów - NIE BYŁO!
Zaraz, zaraz, ale coś pisałeś o mnie jako Pełowcu, SBku czy jakoś tak? Bądź logiczny.
Nie, Kris, nie było. Takiego złodziejstwa jawnego, takiego gówna jakie PiS zrobił z gospodarką, polityki Zenek+ wraz z gównem Disco Polo i utrzymywaniem nierobów - NIE BYŁO!
Z kontekstu Twojej pierwszej wypowiedzi wynika że rządy PO były lepsze niż PiS co w skali całego społeczeństwa jest bzdurą
Jako urzędnik miałeś się dobrze ale większość ludzi
żyła w nędzy albo bez pracy także zamknij mordę chamie
PIS na zawsze
Jako urzędnik miałeś się dobrze ale większość ludzi
żyła w nędzy albo bez pracy także zamknij mordę chamie
PIS na zawsze
Większość czyli wieczne pasożyty? Nie miałem się dobrze, bo nie było i nie stać mnie nadal na utrzymanie rodziny. PiS ci w dupę
Z kontekstu Twojej pierwszej wypowiedzi wynika że rządy PO były lepsze niż PiS co w skali całego społeczeństwa jest bzdurą
Z kontekstu wynikało tylko to, że PiS to największa zaraza po 1989 roku. I TYLE
Większość czyli wieczne pasożyty? Nie miałem się dobrze, bo nie było i nie stać mnie nadal na utrzymanie rodziny. PiS ci w dupę
Z kontekstu wynikało tylko to, że PiS to największa zaraza po 1989 roku. I TYLE
Zarazę to byś kurwa miał teraz na ulicach jakby PO dalej rządziło.Po 20 bałbyś dupę wychylić na ulicę bo czarno arabskie mrowisko by żerowało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów