18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu 2022-07-21, 18:03 10
Za tą goebbelsowska propagandę która uprawia tvp to powinni dobrze po modzie dostać
Zgłoś
Siriuz 2022-07-21, 18:13 9
No to mamy wysyp TVNowskich intelektualistów Który się przyzna, że jest na filmiku?
Zgłoś
dadar123 2022-07-21, 18:22 36
BarmanInternetu napisał/a:

Ty za PO w pieluchy robiłeś czy jesteś z rodziny struktury SB, a może nieświadoma sklerozą?

Dziecko drogie, przeszedłem wszystkie frakcje jako urzędnik państwowy, a w 1989 rok wkraczałem będąc dorosłym. Nie ma większej chujozy jak PiS, a to co pierdolą w twojej ulubionej TVPiśdzie trafia właśnie do takich głupoli jak ty
Zgłoś
Kriski 2022-07-21, 18:28 8
dadar123 napisał/a:

Dziecko drogie, przeszedłem wszystkie frakcje jako urzędnik państwowy, a w 1989 rok wkraczałem będąc dorosłym. Nie ma większej chujozy jak PiS, a to co pierdolą w twojej ulubionej TVPiśdzie trafia właśnie do takich głupoli jak ty

Dałem Ci piwo, może przejrzysz na oczy i dotrze do Ciebie że polityk to świnia i złodziej, niezależnie od opcji.
Zgłoś
dadar123 2022-07-21, 18:54 5
Kriski napisał/a:

Dałem Ci piwo, może przejrzysz na oczy i dotrze do Ciebie że polityk to świnia i złodziej, niezależnie od opcji.

A tu się z Tobą zgadzam, chociaż szwagier był posłem, ale nie był złodziejem. Jednak takiej chujozy jak teraz to wcześniej nie było
Zgłoś
Heliar 2022-07-21, 18:54 11
PO rządziło 8 lat, nikt PiSowi nie dawał szans na wygraną w wyborach, przedstawili program wyborczy i Hop. Teraz PiS rządzi 8 lat i bardzo mnie ciekawi, czy PO przedstawi w końcu jakiś program, czy to wszystko na co ich stać. Przed kamerami to się mięchem obrzucają, a jutro u Mazurka na urodzinach razem wódę chleją. Ot cała filozofia, wzbudzać emocje i sterować ludźmi, byle przy korycie się utrzymać.
Zgłoś
dadar123 2022-07-21, 19:00 11
Heliar napisał/a:

PO rządziło 8 lat, nikt PiSowi nie dawał szans na wygraną w wyborach, przedstawili program wyborczy i Hop. Teraz PiS rządzi 8 lat i bardzo mnie ciekawi, czy PO przedstawi w końcu jakiś program, czy to wszystko na co ich stać. Przed kamerami to się mięchem obrzucają, a jutro u Mazurka na urodzinach razem wódę chleją. Ot cała filozofia, wzbudzać emocje i sterować ludźmi, byle przy korycie się utrzymać.

Złodziejstwo nazywasz programem wyborczym? Z Pełowców się śmiałem, ale był spokój, a pisowczyki, którzy przyszli na stołki do np. mojego urzędu, to są takie młoty, że aż przykro, a najgorzej, gdy musisz tym imbecylom być posłusznym. Zresztą, niedawny przykład: marszałek i vice, Penelopa i Pies, obaj konfidenci za komuny, siostra Penelopy miała faceta, który był oficerem SB i który Kucińskiemu uratował dupę, gdy włamał się do apteki. Jeden i drugi to ćpuny i cwele Kaczora
Zgłoś
dadar123 napisał/a:

I widzisz typie jaki masz problem ze sobą.Od razu jak ktoś się wypowie wbrew twojej opinii to wyzywasz gomod pisowcow, oglądaczy TVP czy tam chuj.Pis w programie ma pomóc patosiarni i emerytom i obietnic dotrzymał a po jakie obietnice spełniło? Po 2 urzędnik państwowy samo mówi za siebie ze za po było ci lepiej bo to były czasy największych wałków zaś człowiek uczciwie prowadzący działalność miał problem z utrzymaniem się na rynku.
Zgłoś
Kriski 2022-07-21, 19:08 2
dadar123 napisał/a:

A tu się z Tobą zgadzam, chociaż szwagier był posłem, ale nie był złodziejem. Jednak takiej chujozy jak teraz to wcześniej nie było

Taka chujoza była zawsze, tylko telewizja każdej opcji wzięła sobie za honor pianie o wybrykach przeciwników na potęgę.
Zgłoś
dadar123 2022-07-21, 19:13 9

I widzisz typie jaki masz problem ze sobą.Od razu jak ktoś się wypowie wbrew twojej opinii to wyzywasz gomod pisowcow, oglądaczy TVP czy tam chuj.Pis w programie ma pomóc patosiarni i emerytom i obietnic dotrzymał a po jakie obietnice spełniło? Po 2 urzędnik państwowy samo mówi za siebie ze za po było ci lepiej bo to były czasy największych wałków zaś człowiek uczciwie prowadzący działalność miał problem z utrzymaniem się na rynku.

Zaraz, zaraz, ale coś pisałeś o mnie jako Pełowcu, SBku czy jakoś tak? Bądź logiczny.

Kriski napisał/a:

Taka chujoza była zawsze, tylko telewizja każdej opcji wzięła sobie za honor pianie o wybrykach przeciwników na potęgę.

Nie, Kris, nie było. Takiego złodziejstwa jawnego, takiego gówna jakie PiS zrobił z gospodarką, polityki Zenek+ wraz z gównem Disco Polo i utrzymywaniem nierobów - NIE BYŁO!
Zgłoś
dadar123 napisał/a:

Zaraz, zaraz, ale coś pisałeś o mnie jako Pełowcu, SBku czy jakoś tak? Bądź logiczny.
Nie, Kris, nie było. Takiego złodziejstwa jawnego, takiego gówna jakie PiS zrobił z gospodarką, polityki Zenek+ wraz z gównem Disco Polo i utrzymywaniem nierobów - NIE BYŁO!

Z kontekstu Twojej pierwszej wypowiedzi wynika że rządy PO były lepsze niż PiS co w skali całego społeczeństwa jest bzdurą
Zgłoś
Z................w 2022-07-21, 19:30 2
dadar123 napisał/a:

Jako urzędnik miałeś się dobrze ale większość ludzi
żyła w nędzy albo bez pracy także zamknij mordę chamie

PIS na zawsze
Zgłoś
dadar123 2022-07-21, 19:42 4
Zbysław napisał/a:

Jako urzędnik miałeś się dobrze ale większość ludzi
żyła w nędzy albo bez pracy także zamknij mordę chamie
PIS na zawsze

Większość czyli wieczne pasożyty? Nie miałem się dobrze, bo nie było i nie stać mnie nadal na utrzymanie rodziny. PiS ci w dupę

Z kontekstu Twojej pierwszej wypowiedzi wynika że rządy PO były lepsze niż PiS co w skali całego społeczeństwa jest bzdurą

Z kontekstu wynikało tylko to, że PiS to największa zaraza po 1989 roku. I TYLE
Zgłoś
dadar123 napisał/a:

Większość czyli wieczne pasożyty? Nie miałem się dobrze, bo nie było i nie stać mnie nadal na utrzymanie rodziny. PiS ci w dupę
Z kontekstu wynikało tylko to, że PiS to największa zaraza po 1989 roku. I TYLE

Zarazę to byś kurwa miał teraz na ulicach jakby PO dalej rządziło.Po 20 bałbyś dupę wychylić na ulicę bo czarno arabskie mrowisko by żerowało.
Zgłoś
Infiniti09 2022-07-21, 20:07 3
Jebać pisowskie śmieci. Zawsze i wszędzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem