📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem tych typków następnego dnia jak jeden mówił do drugiego: Ty go trzymaj, a ja lecę po radiowóz
Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Największa szczujnia nagłe ma problem z atakiem, a jakoś wcześniej, np. Jak podawali prywatne dane, imiona, nazwiska, miejsca zamieszkania i pracy protestujących próbując zapraszać do linczu to takich oporów nie mieli. Szkoda tylko, że trafiło na anonimowych pracowników, a nie tych, którzy współtworzą hejt w wykonaniu TVP (Kurski, Ogórek, Jachimowicz) i jeszcze kilka innych
dadar123 napisał/a:
Dziecko drogie, przeszedłem wszystkie frakcje jako urzędnik państwowy, a w 1989 rok wkraczałem będąc dorosłym. Nie ma większej chujozy jak PiS, a to co pierdolą w twojej ulubionej TVPiśdzie trafia właśnie do takich głupoli jak ty
Rozumiem, że ty nie oglądasz TVPIS? To skąd kurwa wiesz co oni tam pierdolą? Typowy agent tfuenu.
Juzwa napisał/a:
Rozumiem, że ty nie oglądasz TVPIS? To skąd kurwa wiesz co oni tam pierdolą? Typowy agent tfuenu.
Wystarczy obejrzeć kilka razy w celach, jak to się mówi, poznawczych. OSTRZEŻENIE: tego pisowskiego gówna nie da się odzobaczyć
Justynka99 napisał/a:
Kto sieje wiatr, ten zbiera burze. Największa szczujnia nagłe ma problem z atakiem,
Najwieksza szujnia to miala problem jak zaczeli palic jej wozy transmisyjne w 2011 roku. Dwoch 21-latkow zostalo skazanych za to na 2 lata wiezienia i 1.5mln zl odszkodowania.
Misiek_KRK napisał/a:
Co to pisiorskie gówno robi na sadolu.
Gdzie jest jakiś admin
Jak to gdzie jest admin? Codziennie bawisz się jego pętem. Liżesz adminowi truskawe co rano i nie wiesz? Hehe dobre sobie.
Wszystkie partie to złodzieje.Wiec po się spuszczacie jeden na drugiego? Dopuścili by was do koryta to byście wpierdalali jak te wszystkie świnie. Więc zamknąć mordy chamy obrzezane.
Czasem się człowiek zastanawia dlaczego ludzie w Polsce są tacy bezrefleksyjnie pojebani. Jak się ogląda takie wiadomości przedstawiane jako fakty to można zrozumieć dlaczego. Tv nie oglądam od kilkunastu lat i widzę, że nic nie tracę.
Rozumiem lecz popieram
Japierdole, ale w komentarzach widać przekrój spierdolenia umysłowego naszych rodaków. Wy wiecie że obie opcje polityczne za którymi tak skandujecie są takimi samymi spierdolinami? Daliście się przez nich podpuścić jedni na drugich jak dzieci, skaczecie sobie do gardeł, a oni się śmieją, grają swoje role i ciągną hajs. Ja pierdole, marnujecie powietrze.
dadar123 napisał/a:
Dziecko drogie, przeszedłem wszystkie frakcje jako urzędnik państwowy, a w 1989 rok wkraczałem będąc dorosłym. Nie ma większej chujozy jak PiS, a to co pierdolą w twojej ulubionej TVPiśdzie trafia właśnie do takich głupoli jak ty
Pieknie sie dales nabrac, ale nie tylko ty
@Heliar nie ma znaczenia, jaki PO przedstawi program wyborczy, bo i tak wiadomo, że trafi do niszczarki. To jest partia twardych męskich szowinistów z kilkoma "ruchadełkami" na podorędziu. Kto wie, co znaczy sex "na szczurka", ten słyszał cytaty. Tych ludzi łączą jedynie wspólne interesy, kajdanki i haki, a nie dobro Polski. Nawet jak ktoś się tam opamiętuje, to siła wpływu grup interesów stojących za PO jest zbyt duża i ryzyko utraty życia jest zbyt duże, żeby ktoś się wyłamał. Myślisz, że Neumann zapewniał o bronieniu jak Częstochowy, żeby kogoś przekonać? To jest klasyczny tekst w sytuacji, gdy ktoś za bardzo się boi albo ma wyrzuty moralne i chce coś ujawnić! Bynajmniej nie przedmiot owej słynnej nagranej rozmowy.
Tych ludzi pod żadnym pozorem nie wolno dopuścić z powrotem do koryta, szczególnie że po 8 latach posuchy są wygłodzeni jak nigdy.
Tych ludzi pod żadnym pozorem nie wolno dopuścić z powrotem do koryta, szczególnie że po 8 latach posuchy są wygłodzeni jak nigdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów