Ślinisz się na jej widok tym czasem to Ona ma mokro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Tak patrzę na jej urodę i dochodzę do wniosków, że ta ślina cieknąca jej z ust jak buldogowi nie przeszkadza aż tak bardzo. W pewnych momentach to nawet zaleta. Tylko trzeba pamiętać, żeby uważać jak będzie kichać.
-Ernest Hemingway
Hejtucie, hejtujcie. Niedługo pokazywanie na wizji "kobiet" które nie mają kutasa będzie uznawane za brak tolerancji i nierówne szanse dla mniejszości.
Podejrzewam że gdyby taka laska sie do was chociażby uśmiechnęła pewnie byście się posrali ze stresu bo nie wiedzielibyście jak zareagować.
Hejtucie, hejtujcie. Niedługo pokazywanie na wizji "kobiet" które nie mają kutasa będzie uznawane za brak tolerancji i nierówne szanse dla mniejszości.
Podejrzewam że gdyby taka laska sie do was chociażby uśmiechnęła pewnie byście się posrali ze stresu bo nie wiedzielibyście jak zareagować.
Włoskiego nie znam ale na prędce zagaiłbym do niej w ten deseń: dziewuszka gawarisz pa ruski?
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Włoskiego nie znam ale na prędce zagaiłbym do niej w ten deseń: dziewuszka gawarisz pa ruski?
Zwłaszcza, że ona pewnie też nie, bo to Hiszpanka.
kilka sekund wcześniej obciągała pod stołem, ale szybko weszli na wizję i nie zdążyła przełknąć
mazin napisał/a:
Zwłaszcza, że ona pewnie też nie, bo to Hiszpanka.
Hiszpanka Włoszka jeden chuj, ważne że dziewczyna z temperamentem i ślini się na mój widok
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Przezież ona specjalnie tą ślinę upuszacza, nie widzicie tego? xD
Mi się tam podoba. No i... ruchałbym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów