Ślinisz się na jej widok tym czasem to Ona ma mokro
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
ulało się bidulce
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Kolagen tak jej zesztywnił wargi, że nie czuje już jak jej ślina cieknie.
macie całość z dźwiękiem, niestety to zajebiste forum nie pozwala dodawać linków więc musicie sobie przepisać
Brzydka_Jesień napisał/a:
macie całość z dźwiękiem, niestety to zajebiste forum nie pozwala dodawać linków więc musicie sobie przepisać
Obrazek
'To zajebiste forum' pozwala dodawać linki, jednak zostało zaprojektowane przez idiotę.
Otwórz post w nowym oknie, bądź zakładce, wpisz tzw 'byle co' w komentarzu, kliknij 'podgląd', twym oczom ukaże się to:
W górnej części znajduje się kilka guzików. Kliknij oznaczony 'URL'.
Proszę.
Btw jewtube 'posiada' nieco dłuższą wersję:
ja tak miałem dzisiaj nad garnkiem rosołu
Szmaciura niezła ale o co chodzi z tym ustawionym ślinieniem się, to jakiś skecz?
Laska tona tapety na mordzie, wszedzie botoks, pusto we łbie, rano obudzić się przy takiej to porazka.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
e no spoko to jest następny etap ewolucji kobiety, na myśl o gale następuje naturalne wydzielanie sromu w otworze gębowym w celu poprawy jakości zbliżenia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów