Kibole to nie tylko chuligani.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Przecież to jest PIS-owski SHIT !!! Niezależna to jest to samo gówno co Tv Trwam i radio co Ma ryja. Ale oczywiście debile będą pisać, że TVN to jest "bee" i GW też ale jak przychodzi kurwa piątek wieczór i takiego debila boli już ręka od marszczenia freda to zapierdala do rodziców oglądać film na TVN-ie. Dobre słowo dla takich debili mam oglądajcie sobie kurwa Tv TRWAM.
Dobrze ze sa tacy kibice!! Oby bylo ich jak najwiecej!!
A mi się wydaje, że w przypadku wojny oni pierwsi by spierdalali aż by się kurzyło...
@kasztan_85
Kto mówi o PiSie? Niech skończą już ludzie dzielenie polskiej polityki na PiS i PO. To są tak samo lewackie partie!!! PiS to żadna prawica którą udają, że są i jak widzę dużo Polaków do tego przekonali. PiS od PO różni się tym, że są bardziej związani z kościołem. Tak to sami chcą socjale i są za związkami zawodowymi. Więc jest to nadal LEWICA. Jedyna prawica w ostatnich wyborach nie została dopuszczona do startowania we wszystkich okręgach przez PO-wskie komisje wyborcze.
A co do tvn i wyborczej to sorry, jak według nich godnymi ludźmi są geje i feministki a patrioci to faszyści to ja nie oglądam takiej pro-ue propagandy. Z różnych telewizji to zauważyłem, że SuperStacja jest najmniej stronnicza. Nazwa zawsze mnie śmieszyła ale zacząłem oglądać niektóre wywiady i nie żałuje.
Prawda jest taka, że te wszystkie problemy gospodarcze na świecie są spowodowane przez lewackie rządy. Więc się nie zdziwcie jak za 10-20 lat Chińczycy będą zatrudniać tanią siłę roboczą w Europie albo Usa i tutaj kupować tanie rzeczy.
Kto mówi o PiSie? Niech skończą już ludzie dzielenie polskiej polityki na PiS i PO. To są tak samo lewackie partie!!! PiS to żadna prawica którą udają, że są i jak widzę dużo Polaków do tego przekonali. PiS od PO różni się tym, że są bardziej związani z kościołem. Tak to sami chcą socjale i są za związkami zawodowymi. Więc jest to nadal LEWICA. Jedyna prawica w ostatnich wyborach nie została dopuszczona do startowania we wszystkich okręgach przez PO-wskie komisje wyborcze.
A co do tvn i wyborczej to sorry, jak według nich godnymi ludźmi są geje i feministki a patrioci to faszyści to ja nie oglądam takiej pro-ue propagandy. Z różnych telewizji to zauważyłem, że SuperStacja jest najmniej stronnicza. Nazwa zawsze mnie śmieszyła ale zacząłem oglądać niektóre wywiady i nie żałuje.
Prawda jest taka, że te wszystkie problemy gospodarcze na świecie są spowodowane przez lewackie rządy. Więc się nie zdziwcie jak za 10-20 lat Chińczycy będą zatrudniać tanią siłę roboczą w Europie albo Usa i tutaj kupować tanie rzeczy.
@BongMan
to zle ci sie wydaje, jak oni sa w stanie bic sie na smierc i zycie za swoj klub, to co dopiero za ojczyzne. pierwsze spierdola cioty, co w internecie ich wyzywaja od bydla, bo w realu maja gowno do powiedzenia, to sobie w internecie ulza. spierdola, albo poleca do aktualnych zaborcow, kablowac kto tam co kombinuje przeciwko wladzy nowych panow gospodarzy.
i nie olgadajcie TVNu, lepiej byc ignorantem niz idiota, a TVN wraz z innymi mediami robi teraz to samo co ksieza w kosciolach robili przez wieki. ukazuje prawde(czesto klamie jak z nut) w wygodny dla siebie sposob, zeby ludzie potem wierzyli, ze sa na tyle glupi, ze panstwo im musi regulowac wiekszosc aspektow zycia za ich pieniadze.
a pis to tez scierwo, tylko teraz wypatrzyl sobie nowy elektorat i udaje prawice
-George Orwell
to zle ci sie wydaje, jak oni sa w stanie bic sie na smierc i zycie za swoj klub, to co dopiero za ojczyzne. pierwsze spierdola cioty, co w internecie ich wyzywaja od bydla, bo w realu maja gowno do powiedzenia, to sobie w internecie ulza. spierdola, albo poleca do aktualnych zaborcow, kablowac kto tam co kombinuje przeciwko wladzy nowych panow gospodarzy.
i nie olgadajcie TVNu, lepiej byc ignorantem niz idiota, a TVN wraz z innymi mediami robi teraz to samo co ksieza w kosciolach robili przez wieki. ukazuje prawde(czesto klamie jak z nut) w wygodny dla siebie sposob, zeby ludzie potem wierzyli, ze sa na tyle glupi, ze panstwo im musi regulowac wiekszosc aspektow zycia za ich pieniadze.
a pis to tez scierwo, tylko teraz wypatrzyl sobie nowy elektorat i udaje prawice
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Cytat:
Tutaj mamy popis tych walecznych młodych ludzi! ;D
sadistic.pl/za...-vt95948,15.htm
Pssss.... musisz z szacunkiem mówić o tych patRYJotach !
Sranie w banie na ekranie idźcie lepiej sadzić drzewka, segregować odpady i ratować wieloryby, a może w końcu zapomnimy o tej żenującej dyscyplinie sportu jaką jest polska piłka nożna... Liga żydów i pedałów!
"...nie wpuszczać matołów na stadiony" -stadion legii świeciłby pustkami
No naprawde az sie poplakalem... teraz idźcie rozjebac jakis stadion i skopcie kogos debile!
DJ_LJA kraj jest zajebisty tylko państwo chujowe.
Ktoś tam na górze pierdolił że trzeba odróżnić kibiców od chuliganów - gówno prawda to jest to samo środowisko. Wąsaci zjadacze kiełbasek nie robią opraw i zazwyczaj nie angażuję się w takie akcje jak te z filmiku, to właśnie ci bandyci jak ich często nazywacie.
Gdzie są ci rycerze w kapciach co by ,,z ostrej amunicji w bydło napierdalali" nie pasuje wam ten filmik do stereotypu co?
Ktoś tam na górze pierdolił że trzeba odróżnić kibiców od chuliganów - gówno prawda to jest to samo środowisko. Wąsaci zjadacze kiełbasek nie robią opraw i zazwyczaj nie angażuję się w takie akcje jak te z filmiku, to właśnie ci bandyci jak ich często nazywacie.
Gdzie są ci rycerze w kapciach co by ,,z ostrej amunicji w bydło napierdalali" nie pasuje wam ten filmik do stereotypu co?
Jeszcze Polska nie zginęła! Niech żyje nasza ojczyzna. Wszelkich globalistów i lewaków proszę o zamknięcie mord.
lapps napisał/a:
to zle ci sie wydaje, jak oni sa w stanie bic sie na smierc i zycie za swoj klub
Są w stanie się bić na śmierć i życie jak są najebani i naćpani, mają przewagę liczebną oraz pały, kastety, noże i butelki. Jakbyś dał takiemu karabin, wysłał na front i powiedział, że jest duże prawdopodobieństwo, że nie wróci, to jak już mówiłem - spierdalałby aż by się kurzyło.
Ale mnie wkurwia takie pierdolenie niektórych tutaj, wrzucacie KAŻDEGO kibica do jednego wora, dla was to nie ważne czy ktoś rzuca kamieniem w policje czy nie, czy siedzi na sektorze, każdy kibic to jest idiota - typowe myślenie Polaka. I skończcie pierdolić z tym PiSem i PO, bo w Polsce nie ma tylko 2 partii politycznych.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów