Kibole to nie tylko chuligani.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
No ale TVN,GW dalej swoje, ludzie te bzdety oglądają/czytają i łykają jak każdą bajkę.
patorjk.com/text-color-fader/
No tak, ale zadymy z meczów i napierdalanie się to fałszywe taśmy. Niech jakaś komisja sejmowa się tym zajmie, bo prokuratury nie są niezależne.
No tak, ale zadymy z meczów i napierdalanie się to fałszywe taśmy. Niech jakaś komisja sejmowa się tym zajmie, bo prokuratury nie są niezależne.
krishna, w każdym gronie znajdą sie czarne owce, wśród policjantów są łapówkarze, wśród lekarzy konowały więc każdego można wrzucić do jednego wora jeśli zajdzie taka potrzeba.
Sprawę z psełdokibicami upolityczniono żeby zacisnąć pas na twojej szyi, jak chcesz to wierz jak nie to trudno, przyjdzie i kolej na ciebie
krishna, w każdym gronie znajdą sie czarne owce, wśród policjantów są łapówkarze, wśród lekarzy konowały więc każdego można wrzucić do jednego wora jeśli zajdzie taka potrzeba.
Sprawę z psełdokibicami upolityczniono żeby zacisnąć pas na twojej szyi, jak chcesz to wierz jak nie to trudno, przyjdzie i kolej na ciebie
Albo na przykład puszczają film z ustawki - przeszkadzają ci ustawki? Grupy kibiców (TYLKO chętni) ustawiają się gdzieś na zadupiu i tam się leją. Nikt postronny nie ma jak ucierpieć.
A co do awantur na meczach - pewnie słyszałeś o wielkich rozróbach na meczu finału Pucharu Polski miedzy Legia i Lechem, nie? Ojej co tam się działo, iście dantejskie sceny - kibole wbiegli na murawę! Straszne! W każdym kraju (włącznie z tak kochaną przez GW Anglią) kibice po sukcesie wbiegają cieszyć się z piłkarzami.
Tutaj jeden debil kopnął do tego reporterkę, za co potem został ukarany podobno przez swoich.
Nie fałszywe. Ale często pokazują te same taśmy, nawet sprzed 10 lat.
Albo na przykład puszczają film z ustawki - przeszkadzają ci ustawki? Grupy kibiców (TYLKO chętni) ustawiają się gdzieś na zadupiu i tam się leją. Nikt postronny nie ma jak ucierpieć.
A co do awantur na meczach - pewnie słyszałeś o wielkich rozróbach na meczu finału Pucharu Polski miedzy Legia i Lechem, nie? Ojej co tam się działo, iście dantejskie sceny - kibole wbiegli na murawę! Straszne! W każdym kraju (włącznie z tak kochaną przez GW Anglią) kibice po sukcesie wbiegają cieszyć się z piłkarzami.
Tutaj jeden debil kopnął do tego reporterkę, za co potem został ukarany podobno przez swoich.
"Wojna:)" Niemożna patrzeć na temat wybiórczo owszem kibice często robią ciekawe inicjatywy świetne mają pomysły i doping ale też kibice to pijane zwierzęta które szukają tylko zaczepki demolują stadiony i zastraszają innych obywateli i to że powiesz nie nie ta akcja była 2 miesiące temu to się nie liczy nic nie zmieni niestety ale polak to pijak i kiedy powiem gdzieś że nie pije ludzie robią minę jak troll
aaaaaaa to już wiem gdzie skinheadzi się pochowali
zamienili bojówki i glanczastery na szelesty i adasie
zamienili bojówki i glanczastery na szelesty i adasie
Ale to wszystko można przekręcić na swoją modłę... Gratuluję tym KIBICOM , za ich zachowanie! Ale nie można zapominać ,że istnieją też PSEUDOKIBICE którzy nie zachowują się już tak fajnie , i dopóki środowiska kibicowskie się z nimi nie uporają to nikt nie zauważy ich starań. Pomijając fakt że spora ilość tych "patriotów" na 200% brała udział w niejednych burdach na stadionach...
Nie wiem po co to piszę pewnie i tak po raz któryś mój post zostanie usunięty...
Nie wiem po co to piszę pewnie i tak po raz któryś mój post zostanie usunięty...
Niedziu napisał/a:
A co w tym niby nie tak?
A ja w dupie mam taki patriotyzm.
Oni jarają się wojną bo sami chciiel by się ponap*&^%$lać, jak by mogli to zafundowali by nowe Powstanie Warszawskie żeby trochę poumierać za Ojczyznę, boga i Honor. Najlepiej jakby bronili jej przed żydami, pedałąmi i Tuskiem.
Biorąc pod uwagę że to oni są PRAWDZIWĄ POLSKĄ i PRAWDZIWYMI POLAKAMI to mają przed czym bronić swojej ojczyzny, głównie przed elektoratem nieprawicowym czyli około60% społeczeństwa.
No. i chuj.
Oni jarają się wojną bo sami chciiel by się ponap*&^%$lać, jak by mogli to zafundowali by nowe Powstanie Warszawskie żeby trochę poumierać za Ojczyznę, boga i Honor. Najlepiej jakby bronili jej przed żydami, pedałąmi i Tuskiem.
Biorąc pod uwagę że to oni są PRAWDZIWĄ POLSKĄ i PRAWDZIWYMI POLAKAMI to mają przed czym bronić swojej ojczyzny, głównie przed elektoratem nieprawicowym czyli około60% społeczeństwa.
No. i chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów