📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nigero ? xd marna podróbo
Widać że historia to jednak niczego nas nie nauczyła ,zawsze gdy komuś pomagamy to to się na nas mści.
Pomagaliśmy Francuzom i Brytyjczykom a oni nas olali gdy rzesza na nas napadła , pomogliśmy Austriakom wypędzić kebabów a oni na nas napadli , wysyłaliśmy nasze wojska do Afganistanu a Amerykanie mają nas w dupie i nawet głupich wiz nie chcą dać (zaś oni do nas mogą przylatywać bez wiz) i robią tarcze antyrakietowe by bronić nie nasze a swoje państwo. Dlaczego nie możemy być neutralni i mieć wszystkich w dupie oraz zająć się własnymi problemami a nie problemami innych ?
Pomagaliśmy Francuzom i Brytyjczykom a oni nas olali gdy rzesza na nas napadła , pomogliśmy Austriakom wypędzić kebabów a oni na nas napadli , wysyłaliśmy nasze wojska do Afganistanu a Amerykanie mają nas w dupie i nawet głupich wiz nie chcą dać (zaś oni do nas mogą przylatywać bez wiz) i robią tarcze antyrakietowe by bronić nie nasze a swoje państwo. Dlaczego nie możemy być neutralni i mieć wszystkich w dupie oraz zająć się własnymi problemami a nie problemami innych ?
inaczej sie skomentować nie da
Libertinus napisał/a:
Gimbus pełną gębą....
Wytrzyj synuś tego gila co ci pod noskiem dynda i dopiero później komentuj...
Szkoda mi tych Ukrainców . giną kurwa dla jakiegoś jebanego oligarchy kurwa mówię tu o zwykłych ludziach a nie o zwierzętach UPA
Już was uświadamiam zaślepieni ignoranci. W tym obrazku wcale nie chodzi o Ukrainę, ale gościa który spada, i on symbolizuję was, którzy UPA równacie z Ukrainą. -.-
Równie dobrze ZOMO, Ukrainiec mógł by zrównać z Polską.
Równie dobrze ZOMO, Ukrainiec mógł by zrównać z Polską.
InvisibilisChamaeleo,
Dokładnie o to mi chodziło gdy tworzyłem ten obrazek. Widać że ludzie mają problem z interpretacją nawet prostych komiksów.
Dokładnie o to mi chodziło gdy tworzyłem ten obrazek. Widać że ludzie mają problem z interpretacją nawet prostych komiksów.
hahah rozjebało mnie!
Pomagaliśmy Francuzom i Brytyjczykom a oni nas olali gdy rzesza na nas napadła?
Eee, kiedy pomagaliśmy Francuzom i Brytyjczykom? Tylko mi nie mów o Napoleonie kiedy Polski na mapach nie było.
Eee, kiedy pomagaliśmy Francuzom i Brytyjczykom? Tylko mi nie mów o Napoleonie kiedy Polski na mapach nie było.
Lord_Viader napisał/a:
Dywizjon 303 mówi ci to coś ? Lub to że latem 1944 r. Polacy brali szeroki udział w powstaniu we Francji, m.in. w wyzwoleniu szeregu miast w tym: Marsylii, Nicei, Grenoble, Lille, Nimes, Autun i ParyżaPomagaliśmy Francuzom i Brytyjczykom a oni nas olali gdy rzesza na nas napadła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów