milosciprzyjazn napisał/a:
Może jakiś cytat gdzie tak powiedziałem, hmmm?
imbecyl, po prostu imbecyl - skoro tego nie zrozumiałeś... mówiłem zanim coś napiszesz zastanów się, zastanów.
milosciprzyjazn napisał/a:
W naturze równie wiele jest przypadków zboczenia i dewiacji wśród zwierząt oraz elementów wykraczających poza schematyczny tok. Ale taki już jej 'urok'. Jeżeli chcesz z tym walczyć, to walczysz z wiatrakami, gdyż, jak wspomniałem - nie człowiek stworzył homoseksualizm, ale natura go stworzyła... I w to nie zaprzeczysz, bo inaczej znowu wyjdziesz na idiotę.
no własnie, zwierzęta, zwierzęta i jeszcze raz zwierzęta
Jest też wiele przypadków gdzie zwierzęta jedzą własne gówno, wymiociny i inne obrzydliwe rzeczy.
Nie wiem czy wiesz, ale wkroczyłeś na temat walenia się w dupę, a gadaliśmy o lewakach, czy też o związkach homoseksualnych.
Geje mi nie przeszkadzają, nawet mam kilku kumpli wśród nich, wiedza jakie mam zdanie na ten temat, nawet nadal potrafimy wyskoczyć na piwo i pogadać jak ludzie. Mimo tego posiadają raczej prawicowe poglądy, nie uznają ogólnodostępnej aborcji bo to dla kurew i nieudaczników życiowych, co innego jeśli chodzi o gwałt oczywiście. Jeśli chodzi o legalne związki homo, to chyba nie mają zdania, raczej to nie jest im potrzebne. No i własnie!