Dobra, ostatni post do Ciebie, bo chyba nie ma sensu dyskusja, skoro nie czytasz uważnie tego co się pisze i trzymasz się rozpaczliwie swojego, jak g*wno podeszwy buta.
Cytat:
Oczywiście kurwa że bym dał sobie to wmówić gdybym był wychowywany przez rodziców homoseksualnych!
W takim razie jestem zaniepokojony stabilnością Twojej orientacji, bo to nie jest raczej normalne... Widzisz, to czy dostajesz drągala na widok gołego chłopaka czy gołej dziewczyny nie zależy od tego, co Ci mówią wszyscy, a od tego jak ustawiony jest Twój popęd. Jeżeli nadal nie rozumiesz i uważasz, że można to ot tak po prostu zmienić, proponuję tę samą zasadę, o której napisałeś przypisać do gejów, którzy wychowywani byli przez heteroseksualnych rodziców - wielu na pewno chciało zmienić odmienność swojego dziecka i nagadywali mu by znalazł dziewczynę itd. itp. (a może uważasz, że to nieprawda i każy homon pochodzi z patologicznej albo homoseksualnej rodziny? w takim razie, mało wiesz w temacie...)
Cytat:
Chciałbym jeszcze powiedzieć, że jeśli mówisz - pedalstwo jest spoko
Może jakiś cytat gdzie tak powiedziałem, hmmm?
Cytat:
...a potem wspominasz na temat powinności natury i biologii
W naturze równie wiele jest przypadków zboczenia i dewiacji wśród zwierząt oraz elementów wykraczających poza schematyczny tok. Ale taki już jej 'urok'. Jeżeli chcesz z tym walczyć, to walczysz z wiatrakami, gdyż, jak wspomniałem - nie człowiek stworzył homoseksualizm, ale natura go stworzyła... I w to nie zaprzeczysz, bo inaczej znowu wyjdziesz na idiotę.
Pozdrawiam cały Ciemnogród