📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Chciałbym, żeby mi ktoś to dosłownie wytłumaczył, nie pierdoląc jak poprzednicy wyżej, bo nic z tego nie wynika. Dlaczego JPII jest tak mocno czczony przez Nasz naród? Dlaczego jakiekolwiek słowa krytyki, obelgi spotykają się od razu z taką agresją i wielkim bólem dupy? Nie potrafię zrozumieć tego fenomenu i niech mi jakiś obrońca go dosłownie wytłumaczy. Poza tym, że był Polakiem... to co jeszcze? Rozumiem dumę z PW, rozumiem dumę z postawy na IIWŚ, rozumiem oddanie za Nasz kraj, ale dlaczego, przy każdym temacie, który w jakikolwiek sposób narusza JPII, odzywa się stado znawców, pierdoląc "Wara od Papieża", "Czcij go, bo to Polak", "Jak go nie wielbisz to jesteś kurwa". Argumenty, proszę o argumenty.
Megatr0n napisał/a:
Pic, dokuments or didn't happen.
I do całej reszty kretynów, jesteście Polakami to jest takie KURWA niepisane prawo.
Papieża Polaka się nie obraża.
masz to jest kurwa pic z Pinochet
pl.wikipedia.org/wiki/Augusto_Pinochet
jak tylko zostal papiezem dal oficjalna prokure opus dei
pl.wikipedia.org/wiki/Opus_Dei
nominowal marcinkusa jako szefa banku watykanskiego
kryl dziwisza, ktory kryl pedofilow-ksiezy,
wicej mi sie nie chce pisac. happy?
@up A może zajmiesz się tropieniem pedofilii i "złych uczynków" w innych religiach (które zagrażają bezpieczeństwu świata)? Co?! Czy boisz się, że prawda Ci tak dupę zatka, że się obsrasz po uszy? Polecam postudiować trochę na temat pedofilii w szkołach rabinistycznych i ruchaniu przez muzułmanów młodych (dolną granicę ciężko ustalić) dziewczynek (może i chłopców). Co? Nie jestem wierzący, ale wkurwia mnie jak ktoś najeżdża na KK tylko dlatego że musiał chodzić na roraty i do spowiedzi bo go mama zmuszła. Skupcie się wszyscy "antyklerykałowie" (po komunii i po bierzmowaniu) na tym co zagraża łacińskiej cywilizacji i co się napradę wyprawia w świecie. Jeśly Wasze myślenie nie wybiega poza waszą prarafię i KK to pogratulować światopoglądu. Otacza was czyste, rozjuszone zło a Wy się skupiacie na przypadkach nagłaśnianych przez jebane lewackie media! Brak słów na taką ignorancję i wąskie postrzeganie problemu.
nie dziwcie się katolickie bydło, że ludzie najeżdżają na was i wasze guru - każda, tym bardziej szkodząca innym sekta, jak np chrześcijanie/katolicy zasługuje na pogardę, to normalne.
Wcześniej byłem zły, wkurzony, a teraz to już nawet nie jestem zażenowany na te różne obrazki i kłótnie pod nimi.
Pierdolcie sobie ludzie dalej i tak żadna z waszych stron nie wygra.
O co walczycie wojownicy słowa? Co jest stawką? Wygrana w dyskusji w komentarzach, o której już za 2 dni nikt nie będzie pamiętać?
Wygrają cisi i to oni będą się rozkoszować obfitością pokoju.
Ja stąd znikam. Już dość słów wlałem do tego szamba.
Pierdolcie sobie ludzie dalej i tak żadna z waszych stron nie wygra.
O co walczycie wojownicy słowa? Co jest stawką? Wygrana w dyskusji w komentarzach, o której już za 2 dni nikt nie będzie pamiętać?
Wygrają cisi i to oni będą się rozkoszować obfitością pokoju.
Ja stąd znikam. Już dość słów wlałem do tego szamba.
Jak można udostępniać obrazki z tego lewackiego ścierwa "NIE"
I bardzo dobrze, że Pinochet.
Ja wiem, że niektórzy wolą Stalina, ale to jebane lewackie kurwy.
Ja wiem, że niektórzy wolą Stalina, ale to jebane lewackie kurwy.
Ji^HaD napisał/a:
bol dupska jebanych katoli
Dupsko to ciebie boli jak twój stary wbija ci wieczorem do pokoju...
Do wszystkich pseudopatriotycznych internetowych napinaczy. Jakoś sobie nie przypominam, aby nasz PAPIEŻ POLAK nauczał nas psikać gazem w cyganki albo śmiać się z głodujących Afrykańczyków. Chyba, że przegapiłem którąś z homilii i ktoś mi ją przybliży. Czekam na falę hejtu pełną waszej pokrętnej logiki i wybiórczych ideologii.
Quovadis napisał/a:
Kościół to ostatnia ostoja nadziei przed ciapatymi i muslimami.
Dawno takiego debilizmu nie czytałem.
jebani chrzescijanie wchodza na sadistica i sie smieja z rumunow itp itd a kurwa nawet taki rumun jest od was madrzejszy bo nie wierzy w boga i mimo ze mam szcunek ahhaha do jp2 to byl ksiedzem -debilem frajerem pevofilem chrzescijanie wypierdalac na soft . pl tam sie cioty odnajdziecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów