📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cicho ludzie to jest laska. Z Polski
"Przez myśl mi nie przeszło, że to wkręt". - wolny zawód, artystka, piosenkarka, celebrytka, córka innego artysty, piosenkarza, celebryty - to wszystko tłumaczy. Banda imbecyli oderwanych od rzeczywistości.
How much do you want? - jak to kurwa skąd z Warszawy!
How much do you want? - jak to kurwa skąd z Warszawy!
iaska napisał/a:
Markowska tak się dała zrobić
Końcówka wymiata
Jeszcze Ci tylko tęczy brakuje.
Jeśli chodziło Ci o to, że końcówka wymiata to rzeczywiście jestem w szoku, puszczałem sobie ostatnie momenty aż przestałem rozumieć słowa, poezja! W zwolnionym tempie podobno słychać dźwięk ryku wombata podczas okresu godowego, ale to chyba tylko legenda bo ja nic nie dostrzegłem. Końcówka the best! Już mam na dzwonku w telefonie bo mam polifoniczne dzwięki :* puść też od tyłu! nie pożałujesz!
A kto to kurwa jest ta markowska o0?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów