Łoo kurwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Łoo kurwa
Dziwne, jak to możliwe, przecież celował wyżej. Ahmurica!
Sam się na tym złapałem jak pożyczyłem elektryka od kolegi aby sobie postrzelać do jabłka, kumpel dostał parę kulek po nogach rykoszetem ( chciałem strzelić w jabłko oddalone o metr, kulki odbijały się od nogi stołu )
Wiem że ASG to ASG tamto, sam przecież nie kupowałem sprzętu, tylko pożyczyłem karabin żeby rozwalić jabłko na kawałeczki, sam wole paintball.
Sam się na tym złapałem jak pożyczyłem elektryka od kolegi aby sobie postrzelać do jabłka, kumpel dostał parę kulek po nogach rykoszetem ( chciałem strzelić w jabłko oddalone o metr, kulki odbijały się od nogi stołu )
Wiem że ASG to ASG tamto, sam przecież nie kupowałem sprzętu, tylko pożyczyłem karabin żeby rozwalić jabłko na kawałeczki, sam wole paintball.
Facet prawdopodobnie miał ustawiony celownik na daleką odległość i strzelał do tarczy blisko. Przez to trajektoria lotu pocisków była niska i zahaczyła o auto.
-Ernest Hemingway
Nigdy nie miałem okazji się tym pobawić ale wygląda to na fajną rozrywkę
Kupi nową maskę i amunicje, zrobi to samo, a i tak będzie go na wszystko stać.
Clarx napisał/a:
@kokos_123 a po co Ty się tłumaczysz z ASG?
Bawiłem się w to jakieś 10 lat temu. To jest super rozrywka . Pod jednym warunkiem - musisz grać z ludźmi, którzy rozumieją zasadę fair-play. A z tym bywa nieraz ciężko. No i trzeba pamiętać, że to jednak zabawa, a niektórym też się czasem zdarza odkleić od rzeczywistości
Plus też taki, ze człowiek pobiega, świeże powietrze i te sprawy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów