📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że nie przejechał po idiocie na tym komarku.
Tak ładnie by go podbiło na jego tułowiu mmmmmmmm
sie rozmarzyłem
Tak ładnie by go podbiło na jego tułowiu mmmmmmmm
sie rozmarzyłem
nie patrz w lusterka tylko skurwiel kierunku przy wyprzedzaniu nie włączył =.=
Dobrze widzę, że debil na motorku włączył kierunkowskaz 1s przed skrętem w lewo? Jak wy tutaj widzicie jakąkolwiek winę kierowcy osobówki, to się chyba z chujami na głowy pozamienialiście.
to tylko skutersyny,nie ma co się przejmować...
to jest właśnie efekt tego ,że na takiego komarka nie trzeba mieć żadnych uprawnień ani wiedzy.Dla normalnego kierowcy oczywiste jest ,że skręcając w lewo stajemy lub jedziemy przy osi jezdni.
matiss947 to że samochód kierunek powinien włączyć to jedna...!! Ale motorynka przy , manewrze skrętu w lewo powinien zjechać do środka jezdni a nie jechać niemal że poboczem...!
Poza tym jadąc na rowerze, motorze czy chuj wi popierdziawce, skręcając w lewo, dojeżdżasz do krawędzi jezdni. I chuj. Wina kosiarki.
o to samo mi chodziło Kolego
Fajnie, że ten na motorynce chciał skręcić w lewo będąc przy prawej krawędzi jezdni.
Kiedy w końcu ktoś nałozy na nich jakieś podstawowe szkolenie z zasad ruchu drogowego?
Kiedy w końcu ktoś nałozy na nich jakieś podstawowe szkolenie z zasad ruchu drogowego?
Tak to jest, małolaty bez prawa jazdy, rodzice kupią chińczyka i król szos wielki bo kartę rowerową ma a potem wypadki przez brak wyobraźni i nieznajomość przepisów ruchu drogowego. W dodatku skręcanie w lewo z prawej krawędzi jezdni bez uprzedniego zbliżenia się do osi jezdni...... mistrzostwo kurwa.....
Nie nauczyli na egzaminie, że jak się skręca w lewo to należy zjechać maksymalnie do środka drogi? Chuj z tym pajacem na motorze, selekcja naturalna musi być, ale pociągnąłby za sobą swojego pasażera. Moim skromnym zdaniem należą się:
-karny murzyński kutas mu w dupę,
-zajebanie motoru,
-połamanie rąk,
-przeszczep mózgu szympansa (IQ wzrasta dwukrotnie).
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
-karny murzyński kutas mu w dupę,
-zajebanie motoru,
-połamanie rąk,
-przeszczep mózgu szympansa (IQ wzrasta dwukrotnie).
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Dobra, temat rozstrzygnięty, wiadomo kto winien.
Może dalszą część dyskusji poprowadzimy o problemie islamizacji Europy, jak wiele innych topiców tak skończyło.
Może dalszą część dyskusji poprowadzimy o problemie islamizacji Europy, jak wiele innych topiców tak skończyło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów