📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
obydwaj do uśpienia, ale łosia /z małymi / po przeniesieniu za siatkę można wybudzić
pobudowali ludzie te autostrady, wygrodzili wszystko byle tylko kierowcy nie uniknęli bramek a efekt jest taki, że pewnie najbliższe parędziesiąt km w każdą stronę jebany płot...
No i co z tego idioto. Łoś jest w chuj niebezpieczny.
To na pewno policja? Mi się wydaje że to jakiegoś rodzaju weterynaria ale oczywiście mogę się mylić
Powinien wyjść tak jak wszedł.
Ty pewnie byś wpierdolił zwierzęciu który ma o wiele większą mase ciała od ciebie. Alpha z ciebie w chuj.
To markowanie ataku. Wiele zwierząt tak robi, jak się boi i próbuje odstraszyć napastnika. Dwa razy wziął rozpęd i w ostatniej chwili zawrócił, bo nie chciał konfrontacji. Psy często robią podobnie - kłapią paszczą, ale jednocześnie trzymając dystans. Mimo wszystko na miejscu gościa na rowerze też bym nie chciała sprawdzać, czy to tylko markowanie
@up Podobnie jak większość komentujących powyżej
A w prawym górnym rogu UFO leci
Nawet łosie nie lubią tych zjebanych pedalarzy.
Piwo dla łosa!!
Piwo dla łosa!!
Pobudowali ostatnimi laty sporo ścieżek rowerowych (z których z przyjemnością okazyjnie korzystam), ale większość pierdolonych pedalarzy musi jechać jezdnią.
Za każdym razem jak im tłumaczę, że mają ścieżkę rowerową po to żeby jeździć bezpieczniej, nie wkurwiać kierowców to w większości przypadków jebane matoły, które w życiu samochodu nie prowadziły i tak będą się upierać, że im wolno i chuj.
Za każdym razem jak im tłumaczę, że mają ścieżkę rowerową po to żeby jeździć bezpieczniej, nie wkurwiać kierowców to w większości przypadków jebane matoły, które w życiu samochodu nie prowadziły i tak będą się upierać, że im wolno i chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów