📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Cieszy mnie, że technologia idzie do przodu na tyle dynamicznie aby telefony wyposażone w szybkie kamery były dostępne dla coraz szerszego grona odbiorców.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co za debil. Ewidentnie posiadacz prawa jazdy kat. B. Zapewne i tak zdane za 5 razem.
Abxde napisał/a:
Co za debil. Ewidentnie posiadacz prawa jazdy kat. B. Zapewne i tak zdane za 5 razem.
Dokłatnie kurwa tesz mie fkurwiajo te pisdy w osobufkah czaz s tym srobić poszontek
My life,my rulez.
no debil no
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów